Μόνο 12 θέσεις σε Δήμους της Ηπείρου από 1.501 πανελλαδικά!

on .

APASXOLHS ERGASIA

Με απόφαση της Ηπειρώτισσας Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Όλγας Γεροβασίλη θα διορισθούν 1.501 άτομα σε Δήμους και σε Νομικά Πρόσωπα των ΟΤΑ, διαφόρων ειδικοτήτων.
Η ολοκλήρωση των διορισμών θα γίνει μετά την 1/1/2017 και αφορά προσλήψεις Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση πρόκειται για «ορθολογική κατανομή και αξιοποίηση του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού και λειτουργιών του Δημοσίου…».
Από τις 1.501 θέσεις –σύμφωνα με τον πίνακα- μόλις 12 κατανέμονται σε 9 ΟΤΑ της Ηπείρου, κάτι που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι η περιοχή μας είναι και πάλι ριγμένη, παρά το γεγονός ότι οι ελλείψεις στους 16 Δήμους μας, είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα πολλοί εκ των οποίων να μην μπορούν να φέρουν σε πέρας και τις όποιες επείγουσες ανάγκες των δημοτών τους.
Σύμφωνα με την απόφαση στους Δήμους της Ηπείρου, κατανέμονται οι εξής θέσεις: Ιωαννιτών 1, Πρέβεζας 1, Πωγωνίου 1, Μετσόβου 1, Κόνιτσας 1, Ηγουμενίτσας 1, Ζίτσας 3, Αρταίων 2, Σουλίου 1.