Η ΔΩΔΩΝΗ μεταξύ των πρωταγωνιστών της ελληνικής οικονομίας για το 2018

on .

BITALHS BRABEYSH

• Και η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» συγκαταλέγεται σ’ εκείνες της επιχειρήσεις της χώρας που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης.
Οι «πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» λοιπόν τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία πολιτικών προσώπων, στελεχών της αγοράς, αλλά και εκπροσώπων σημαντικών φορέων, μια διοργάνωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.  
Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» ξεχώρισε στην κατηγορία «TURNAROUND BUSINESS», μία διάκριση που ήρθε ως συνέχεια της σημαντικής ανάπτυξης που επέδειξε και συνεχίζει να καταγράφει τα τελευταία χρόνια, με τον κύκλο εργασιών της το 2017 να φτάνει τα 106 εκατ. ευρώ, έναντι 83,5 εκατ. το 2012.   
Ο Ι. Βιτάλης
Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας και Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την Προστασία της Φέτας, κ. Γιάννης Βιτάλης σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Η σημαντική αυτή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αποτελεί απόδειξη της σημαντικής παρουσίας μας στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας συνολικά. Στην οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ κύριο μέλημά μας είναι τόσο η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, όσο και η στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία για τους ανθρώπους, τους παραγωγούς, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές».
Με σημαντικές επενδύσεις
Πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις, προσθέτοντας νέες παραγωγικές μονάδες και ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία  συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που με τη λειτουργία τους συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας συνολικά, αλλά και στην έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου.
Τους τελευταίους μήνες, ενίσχυσε σημαντικά το brand name της στην ελληνική και διεθνή αγορά, λανσάροντας νέα προϊόντα, ακολουθώντας δυναμική στρατηγική επικοινωνίας σε όλα τα κανάλια και αυξάνοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία σήμερα αποτελεί το 37% του ετήσιου κύκλου εργασιών.
Η «Δωδώνη» διαθέτει τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 514 χωριά και υλοποιεί σταθερά ένα σημαντικό πρόγραμμα ενεργειών εταιρικής ευθύνης που καταλαμβάνει σημαντικό ποσοστό του κύκλου εργασιών, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που λαμβάνει καθημερινά.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ