«Παρούσα» η Ήπειρος και στη Διεθνή Έκθεση «TOURNATUR 2018»

on .

TOURNATUR

• Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur» που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 31 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου.  Η Περιφέρεια συμμετείχε και πέρυσι στην ίδια έκθεση, στην οποία οι εκθέτες από την περιοχή μας,, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές Εναλλακτικού Τουρισμού της Ηπείρου και της Ελλάδας καθ’ όλο το χρόνο (πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, αναρρίχηση, ταξίδια αναψυχής, κλπ.).
Η Περιφέρεια Ηπείρου, εφόσον συμπληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός επιχειρηματιών καθώς και φορέων του χώρου, που εδρεύουν στην Ήπειρο, προτίθεται να αναλάβει το κόστος ενοικίασης Περιπτέρου ώστε να τους φιλοξενήσει για τις επαγγελματικές συναντήσεις και προβολή των επιμέρους στοιχείων του Εναλλακτικού Τουρισμού της Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2017 στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα) ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπόψη κ. Παύλου Φλώρου). Πληροφορίες: τηλ. 2651087143.  Επίσης διαφημιστικό υλικό στη γερμανική γλώσσα (ή στην αγγλική εναλλακτικά) μπορεί να αποστέλλεται –κατόπιν προσυνεννόησης- στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 11.00 πμ.
• Πληροφορίες: τηλ 26510-87143. Περισσότερη ενημέρωση  για την Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο : www.tournatur.com