Η φέτα ΔΩΔΩΝΗ πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων!

on .

DODONH FETA

• Προϊόν αυθεντικό και ποιοτικό, η φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ δίκαια κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, με τους οποίους έχει «χτίσει» μία μακρά σχέση εμπιστοσύνης!
Η φέτα παρέμεινε πρώτη σε πωλήσεις στη χώρα μας και το 2018, ενώ σιγά – σιγά κατακτά και τις διεθνείς αγορές. Τα στοιχεία είναι επίσημα και σε δηλώσεις του ο αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για ένα προϊόν που παράγεται από 100% ελληνικό γάλα.
Σχέση εμπιστοσύνης
Μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια των 56 ετών λειτουργίας της έχει αναπτύξει η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ. Κορυφαίο προϊόν παραμένει η φέτα της που έχει αναγνωριστεί ως Π.Ο.Π., η οποία και τη χρονιά που μας πέρασε βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών. Διατηρώντας ηγετικό μερίδιο αγοράς τόσο σε όγκο όσο και σε αξία (με βάση ανεξάρτητα μερίδια αγοράς για μεμονωμένες επώνυμες εταιρίες), στην κατηγορία φέτας Π.Ο.Π. στην Ελλάδα, η ΔΩΔΩΝΗ επεξεργάστηκε περίπου 50.000 τόνους από τη συνολική ποσότητα γάλακτος που συλλέχθηκε στη διάρκεια του 2018, γεγονός που καθιστά την εταιρία για ακόμη μία φορά τον μεγαλύτερο αγοραστή αιγοπρόβειου γάλακτος στη χώρα.
Αυθεντικό προϊόν
Φυσικά, η προτίμηση που δείχνουν οι Έλληνες στη φέτα ΔΩΔΩΝΗ δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα μοναδικό και αυθεντικό Ελληνικό προϊόν το οποίο παραμένει ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής κουζίνας και εξακολουθεί να κατέχει μόνιμη θέση στο τραπέζι των Ελληνικών οικογενειών. Όσο για την Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία, έχοντας δεσμευτεί να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές την υψηλότερη ποιότητα και μία αυθεντική γεύση, εφαρμόζει αποκλειστικά παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής φέτας. Όλα αυτά, λοιπόν, έχουν καταστήσει τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ, πρώτη σε αξία πωλήσεων στην Ελλάδα και το 2018! Εξάλλου, σήμερα, η φέτα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύει σε 50 χώρες του εξωτερικού και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή της ποιότητα και τη μοναδική της γεύση, έχοντας κερδίσει θέση στο τραπέζι και των διεθνών καταναλωτών.
Ο Μιχ. Παναγιωτάκης
Σε γραπτή δήλωσή του ο αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της γαλακτοβιομηχανίας προς τους καταναλωτές για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα προϊόντα της για ακόμη μία χρονιά, τιμώντας με αυτό το τρόπο την αυθεντικότητα και ποιότητα στην καθημερινή διατροφή τους.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η ΔΩΔΩΝΗ, πάντα πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π., για την παραγωγή της οποίας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνές πρώτες ύλες και 100% ελληνικό γάλα, που συλλέγουμε καθημερινά από μικρούς και μεγάλους Έλληνες παραγωγούς, κυρίως από την περιοχή της Ηπείρου. Είναι μεγάλη μας χαρά η φέτα ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν με μεγάλη ιστορία, ασύγκριτη ποιότητα και αυθεντική γεύση, να έχει ξεπεράσει για ακόμη μία φορά σε πωλήσεις τον κοντινότερο ανταγωνιστή μας και να παραμένει στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών».
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ