Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Έκτακτη ενίσχυση πριν τα Χριστούγεννα για 200.000 νοικοκυριά

on .

MHTSOTAKHS SYNEDRIO ND 1 12 19

• Με το σύνθημα «Το μέλλον Αρχίζει Τώρα» έκλεισε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο 13ο Συνέδριο Ν.Δ. ανακοινώνοντας ότι 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν πριν τα Χριστούγεννα έκτακτη ενίσχυση. Σύμφωνα με όσα είπε «η κατεύθυνση είναι εξαιρετικά στοχευμένη», αφού θα κατευθυνθεί προς εκείνους τους συμπολίτες, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη: τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ.
Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας. «Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία», τόνισε.
Παράλληλά, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του συνεδρίου τονίζοντας πως επί δύο παραγωγικές ημέρες, οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου υπηρέτησαν απόλυτα το στόχο του: «έθεσαν στο κέντρο του προβληματισμού μας τα μεγάλα ζητήματα της εποχής».
Και σημείωσε ότι «το συνέδριό μας ήταν σύγχρονο, καινοτόμο, δημιουργικό. Όπως ταιριάζει σε μια παράταξη που αντικρίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Η σύγκριση με άλλες κομματικές συναθροίσεις που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο ήταν καταλυτική. Εμείς συνομιλούμε με όλη την κοινωνία και ανοίγουμε τις πόρτες μας στις φωνές που έρχονται από το αύριο. Δεν ανακυκλώνουμε το φθαρμένα υλικά του χθες».