«Πράσινο φως» ΕΥΔ για έργα 3,35 εκατ. σε όλη την Ήπειρο

on .

EYRO KLEIDI

• «Πράσινο φως» έδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου για έργα στους Δήμους Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Πωγωνίου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΥΔ έδωσε θετική γνώμη προς τον Δήμο Αρταίων, για τα τεύχη διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το υποέργο «Αναβάθμιση Κτιρίων και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε δημόσια κτίρια του Δήμου Αρταίων- Α' ΦΑΣΗ» συνολικού προϋπολογισμού 960,000 ευρώ.
Έδωσε επίσης το «Ο.Κ.» προς τη ΔΕΥΑ Δήμου Ηγουμενίτσας, για τα τεύχη διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο που αφορά στην «Ενεργειακή αναβάθμιση των αντλιοστασίων ύδρευσης της Ηγουμενίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 1,596,382.2 ευρώ, αλλά και προς τη Δ/νση Τεχνικών Περιφέρειας Ηπείρου, για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης για το υποέργο «εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου, πρώην Δήμου Άνω Καλαμά και νυν Πωγωνίου προϋπολογισμού 696.500,01 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.
Τέλος, η ΕΥΔ ενέκρινε το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του υποέργου «Προμήθεια συστήματος Ηλεκτροανατομικής χαρτογράφησης» της πράξης «Προσθήκη πενταόροφου Κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου», προϋπολογισμού 105.276 ευρώ.