Στην Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων της χώρας το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

on .

EPIMELHTHRIO

• Στη Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων της χώρας συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση αναλύθηκαν αλλά και ζητήθηκαν από τους κυβερνητικούς αλλά και μη κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας λύσεις στα προβλήματα των επιχειρήσεων όπως, τα χρέη των επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν στην κρίση, το πρόβλημα ρευστότητας κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η πρόσβασή τους στον τραπεζικό δανεισμό, το υψηλό κόστος ενέργειας, οι ανατιμήσεις, η μετάθεση της ημερομηνίας αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών, οι μειώσεις των δεικτών ΦΠΑ, το δίχτυ προστασίας των επιχειρήσεων, θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού και αλλά σημαντικά ζητήματα.
Στην Γενική συνέλευση εκτός του Προέδρου Δρ. Δημήτριου Δημητρίου συμμετείχαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Ι. Μήτσης, Β’ Αντιπρόεδρος Χ. Παπαρούσης, Γ. Γραμματέας Β. Βασιλείου, Οικονομικός επόπτης Χ. Χρυσοστόμου, υπεύθυνος ΓΕΜΗ Μ. Δεβέκος, Ν.Τσακανίκας Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων καθώς και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Ι. Δασκαλόπουλος.