Νέα πτήση στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων προγραμματίζει η Αpollo από το 2023

on .

APOLLO

• Πέντε στελέχη του σκανδιναβικού τουριστικού κολοσσού «Apollo Rejser» επισκέφθηκαν την περιοχή των Ιωαννίνων με σκοπό την περαιτέρω ένταξη τουριστικών περιοχών του νομού, σε πακέτα Σκανδιναβών τουριστών που αναμένεται να φτάσουν κατά τη νέα θερινή σεζόν του 2023. 

Ήδη, ο όμιλος της Apollo κατέχει τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με τις πτήσεις charter και το εισερχόμενο τουριστικό προϊόν από τρεις χώρες της Σκανδιναβίας, εδώ και πέντε έτη. Στην αποστολή συμμετείχε ο κ. Christofer Roth, Διευθυντής του Τμήματος Εσόδων, ο κ. Erik Haug, Διευθυντής Πωλήσεων, η κα Nina Hornewall, Εμπορική Διευθύντρια, η κα Jamila Assel, Διευθύντρια Καινοτομίας και ο κ. Αντώνης Ζυγούρης, Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Περιοχή της Ηπείρου και της Λευκάδας. 

Κατά της άφιξή τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα στελέχη ξεναγήθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου από τον Αερολιμενάρχη κ. Βασίλειο Μητσιμάρη και τον Σύμβουλο επί Αεροπορικών Θεμάτων της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων κ. Ευθύμιο Σέρμπη, ενημερώθηκαν σχετικά με την εξέλιξη της επιβατικής κίνησης, των παροχών του αεροδρομίου και συζητήθηκαν πιθανές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν κατά τη νέα σεζόν. 

Από πλευράς τους, τα στελέχη της εταιρείας έκαναν λόγο για σημαντική αύξηση του εισερχόμενου επιβατικού κοινού στον Διεθνή Αερολιμένα Ιωαννίνων κατά το 2023 και την ένταξη μιας ακόμη απευθείας πτήσης από σκανδιναβική χώρα, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Στα μέλη - μεταξύ του ενημερωτικού εντύπου και ψηφιακού υλικού του προορισμού - δόθηκαν τοπικά προϊόντα, ως δώρο καλωσορίσματος, ευγενική χορηγία της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων. Η θετική εικόνα του προορισμού αλλά και του αεροδρομίου, για τρία από τα πέντε στελέχη που επισκέπτονταν για πρώτη φορά την περιοχή, σφράγισε την επίσκεψη, η οποία αναμένεται να επαναληφθεί τους επόμενους μήνες.