Απολογισμός των τμημάτων μπάσκετ του ΑΓΣ Ιωαννίνων

on .

AGSI SHMA

• Τον απολογισμό των τμημάτων μπάσκετ της αγωνιστικής περιόδου που έληξε κάνει με ανακοίνωσή του ο ΑΓΣΙ.
Συγκεκριμένα και συνοπτικά αναφέρει:
Ανδρική ομάδα (Προπονητής Σοφ. Τσουκανέλης). Θα εκπροσωπήσει την πόλη για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ εθνική κατηγορία.
ΑΓΣΙ 2 (under 20) (Προπονητής Βαγγέλης Αυγερινός). Άνοδος στην α’ κατηγορία της ένωσης. (16 νίκες - 2 ήττες στην κανονική περίοδο).
Εφηβική ομάδα (Προπονητής Σοφ. Τσουκανέλης). Πρωταθλήτρια (αήττητη). Έχασε την συμμετοχή της στην τελική 6αδα του πανελληνίου πρωταθλήματος στον άτυπο τελικό.
Παιδική ομάδα (Προπονητής Παν.Κουβάτσης). Έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Μίνι (2004) (Προπονητής Βασίλης Τσαμπαλάς). Εφθασε στον τελικό της διοργάνωσης (11 νίκες - 1 ήττα).
Προμίνι (2005) (Προπονητής Βασιλης Τσαμπαλας). Πρωταθλήτρια (αήττητη).
Γυναικείες ομάδες: Α’ ομάδα. Τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος (8 νίκες - 4 ήττες). Κορασίδες. Κατέλαβαν την 3η θέση στον όμιλο που συμμετείχαν. Μίνι. Πραγματοποίησε την παρθενική συμμετοχή σε μια προσπάθεια ενίσχυσης – ανάπτυξης της δυναμικής του συλλόγου και στα τμήματα θηλέων που επιμελείται ο Βαγγέλης Αυγερινός.
Εκτός των ανωτέρω, ο ΑΓΣΙ συμμετείχε με 2 επιπλέον ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα και με μια επιπλέον ομάδα στα πρωταθλήματα μίνι και προ-μίνι δίνοντας ευκαιρία συμμετοχής σε περισσότερα κατά το δυνατόν παιδιά.
Προπονητές στις ακαδημίες του συλλόγου είναι οι εξής: Χρήστος Μπέγκας, Νίκος Κωστόπουλος, Πέτρος Χρήστου, Θανάσης Κοντός, Κώστας Φίλιος, Ετεοκλής Εξαρχόπουλος, Σωτήρης Γιάτσος.