Αναζητείται η «χρυσή τομή» μεταξύ ΠΑΣ και Χαλκιαδάκη

on .

XALKIADAKHS

• Αναβλήθηκε γα τις προσεχείς ημέρες η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ζητώντας να μείνει ελεύθερος και να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του.
Η εκδίκαση της υπόθεσης από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Δευτέρα 11 Ιουνίου, όμως αναβλήθηκε για την  Δευτέρα 25 Ιουνίου, κατόπιν αιτήματος των δύο πλευρών.
Κι αυτό καθώς οι δύο πλευρές, του Ελληνοβραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αναζητούν τη «χρυσή τομή» και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό κλίμα και το πιθανότερο είναι ότι η υπόθεση δεν θα καταλήξει στο δικαστήριο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο πάντως, ο ΠΑΣ θα γλιτώσει ένα πολύ σεβαστό ποσό καθώς ο Χαλκιαδάκης είχε ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους  Ηπειρώτες, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με ομάδα της Τουρκίας.
Στο Colonia Cup τα τμήματα υποδομών
Για το Κράνεβο της Βουλγαρίας αναχωρούν τα ξημερώματα της Παρασκευής 40 παιδιά από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Colonia Cup 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Golden Sands στην βουλγαρική πόλη.
Πέραν του ΠΑΣ Γιάννινα, το «παρών» στο Colonia Cup 2018 θα δώσουν αρκετοί σημαντικοί σύλλογοι, όπως η Παρτιζάν Βελιγραδίου, η Λουντογκόρετς, η Λοκομοτίβ Σόφιας, η Στεάουα Βουκουρεστίου και άλλες.
Στόχος και σκοπός της συμμετοχής των νεαρών αθλητών είναι η αποκόμιση εμπειριών και η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.
Συνολικά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα λάβει μέρος με 2 ομάδες. Η πρώτη θα είναι αποτελούμενη με παιδιά γεννημένα το 2003 και η δεύτερη με νέους γεννημένους το 2004 & 2005. Προπονητής των ομάδων θα είναι ο Τάσος Ανθυμιάδης.