Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PROPONHSH PAS IOYL 2018

• Με διπλή προπόνησην στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής συνεχίστηκε χτες το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Από το κανονικό πρόγραμμα απουσίαζαν και χτες οι Λέο, Παμλίδης και Βασιλάκης, οι οποίοι ακολούθησαν για ακόμα μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Πέραν αυτών των τριών, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Άντι Λίλα, κυρίως για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που ένιωσε.
Στη χτεσινή προπόνηση συμμετείχε και πάλι ένας πέμπτος νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός και δοκιμάζεται από τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Γιάννη Πλαβούκο. Κάτα πάσα πιθανότητα όμως δεν πρόκειται για περίπτωση που αφορά την πρώτη ομάδα, αλλά την Κ 20 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένες και πάλι δύο προπονήσεις, ενώ την Παρασκευή θα γίνει μόνο μία, την παραμονή του σαββατιάτικου φιλικού με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα, το οποίο πιθανότατα θα γίνει στο Πανηπειρωτικό και όχι στο «Ζωσιμάδες, τη φυσική έδρα του ΠΑΣ. Ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ επίσημα είτε σήμερα είτε αύριο, ενώ μεγάλη πιθανότητα υπάρχει το φιλικό ματς του Σαββάτου να το δείξει το συνδρομητικό κανάλι της NOVA.
Μικρή παράταση  στα διαρκείας
Παράταση μέχρι το Σάββατο 4 Αυγούστου για τους παλαιούς κατόχους διαρκείας για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη θέση τους και για τη φετινή χρονιά στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες», για να απολαύσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας ανακοίνωση η ΠΑΕ. Από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου οι μη ανανεωμένες θέσεις θα είναι διαθέσιμες στο κοινό.
Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων είναι: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-15:00 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής.