Με απουσίες η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ

on .

PANHPEIROTIKO GHPEDO

• Στην απουσία του Άντι Λίλα από την προπόνηση της Τετάρτης προστέθηκε χτες και η απουσία του Φάμπρι Κάστρο.
Ο Κολομβιανός μέσος έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμος για το αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό.
Οι Λέο, Παμλίδης και Βασιλάκης συνέχισαν για ακόμα μια μέρα με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ατομικό αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς και για τους Νικολιά και Κακούμπα, περισσότερο όμως για λόγους αποκατάστασης και χωρίς να υπάρχει θέμα τραυματισμού.
Ένα μεγάλο μέρος της χτεσινής απογευματινής προπόνησης στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής έγινε κάτω από βροχή και μπουμπουνητά και περιελάμβανε αρχικά τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξίου και στη συνέχεια ασκήσεις με τη μπάλα, αλλά και εσωτερικό οικογενειακό δίτερμα.
Σήμερα Παρασκευή θα γίνει μόνο προπόνηση στις 18:00 και θα είναι η τελευταία πριν το αυριανό φιλικό με τους Αγρινιώτες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ και όχι στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες".
Οριστικά στο ΠΕΑΚΙ με Παναιτωλικό
Παρά τις προσπάθειες, τελικά δεν κατέστη εφικτό να γίνει η φιλική αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες στο «Ζωσιμάδες», το οποίο είναι ακόμα εργοτάξιο καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου ταρτάν. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Πανηπειρωτικό με ώρα έναρξης 18:30. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», οπότε στο γήπεδο του Πανηπειρωτικού Σταδίου στην Ανατολή θα διεξαχθεί ο μεθαυριανός (σ.σ. αυριανός) αγώνας του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό στις 18.30 το απόγευμα».