Φιλική νίκη 3-0 της Κ20  επί του Θριάμβου Σερβιανών

on .

K20 SERBIANA 8 8 18

• Η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 του Θριάμβου Σερβιανών σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Epirus Sport and Health Center.
Μάριος Παναγιώτου και Αλέκος Τάτσης είχαν τη δυνατότητα να τεστάρουν τις δυνατότητες των ποδοσφαιιστών σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε κάτω από αφόρητη ζέστη με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παιχτών.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τα Σερβιανά στο 5’ με τον Βραχνό να παίρνει την κεφαλιά και τον Πατσούρα να αποκρούει. Η εκτέλεση φάουλ από τον Κωσταμένα για την Κ20 που πέρασε ανεκμετάλλευτη, σουτ των Τσουμάνη και Τζουλιάνο που δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη συμπλήρωσαν το καρέ των τελικών προσπαθειών σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος.
Τα Σερβιανά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, διάστημα στο οποίο έχασαν καλές ευκαιρίες. Στο 50’ είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Μελιγγιώτη, στο 55’ Αλεξίου και Ηλίας συνδυάστηκαν άψογα με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ, ενώ στο 58’ ο Μελιγγιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΠΑΣ αλλά το τελείωμά του δεν είχε ευτυχη κατάληξη. Από εκεί και πέρα, η Κ 20 πήρε τα ηνία του φιλικού. Το 1-0 για την Κ20 σημειώθηκε στο 65’ με δυνατό σουτ του Κωσταμένα. Στο 68’ και πάλι ο Μελιγγιώτης έχασε καλή στιγμή με την άμυνα του ΠΑΣ να αποσοβεί τον κίνδυνο.
Το 2-0 για την Κ20 ήρθε στο 75’ με σουτ του Μπούμπα εκτός περιοχής και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Μελιγγιώτη να κάνει τη σέντρα και τον Λώλη με προβολή να κάνει το 3-0. Η Κ 20 έχασε ευκαιρίες αργότερα με Γιωτάκη και Λώλη για να διευρύνει το προβάδισμά της.
Διιατησία: Ζαμπαλάς (Θανασιάς - Σιόντης).
Κ20 ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσούρας, Νάνος, Τάτσης, Ζότα Ρ., Γεωργούλας, Τσούνης, Κωσταμένας, Εμβραϊδης, Καραμποίκης, Λιάπης, Σακκάς.
Αγωνίστηκαν και οι: Θεοχάρης, Μελιγγιώτης, Μέγας, Βακαλόπουλος, Γιώτης, Τσουκαλάς. Γιωτάκης, Λώλης, Παππάς.
Θρίαμβος Σερβιανών: Ψωμιάδης, Βραχνός, Δρόσος, Μπάλλας, Τσουμάνης, Τσιέπας, Τζουλιάνο, Μπλέτσας, Ηλίας, Διαμαντόπουλος, Τσιαφίτσας.
Αγωνίστηκαν και οι: Χαρίσης, Νάσης, Ζότα, Γιώτης, Πάκος, Τσίντας, Κομπίλας, Μουζακίτης, Αλεξίου, Μαρσέλο, Μελιγγιώτης, Ριστάνης.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ