Στην τελική ευθεία οι εργασίες για το ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο

on .

ZOSIMADES TARTAN 21 8 18

• Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν στίβου, στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 664.453 ευρώ που αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του στίβου στο Στάδιο μετά από τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες και υλοποιείται με την καθοριστική συμβολή της ΓΓΑ και της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.
Ήδη, στο «Ζωσιμάδες» τους προηγούμενους μήνες έχουν ολοκληρωθεί πολλές παρεμβάσεις όπως κλαδέματα - καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός στην μικρή κερκίδα, ελαιοχρωματισμοί στην περίμετρο του ταρτάν, αντικατάσταση προβληματικών πάνελ στην κερκίδα κ.α. Επίσης, έγινε η προμήθεια του αθλητικού υλικού και συνεχίζονται και προγραμματίζονται απαραίτητες παρεμβάσεις για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης.
Σε ό,τι αφορά το έργο του ταρτάν, τηρείται το αρχικό χρονοδιάγραμμα περαίωσης. Η σύμβαση προβλέπει ολοκλήρωση σε 120 μέρες, με άδεια παράτασης, η οποία θα είναι μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Η πρόοδος των εργασιών είναι άμεσα συναρτώμενη με τις αγωνιστικές προδιαγραφές που πρέπει να ικανοποιούνται για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών συναντήσεων καθώς επίσης και με τις καιρικές συνθήκες.