«Φορτσάρει» για την πρεμιέρα ο ΠΑΣ!

on .

PAS SHMA

• Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και απρόοπτα συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σαββατιάτικη πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιάννη Πετράκη είναι ότι μετά τις επιστροφές των Κρίζμαν, Βιδάλ, Μπουκουβάλα και Κακούμπα μπορεί να έχει αρκετές διαθέσιμες επιλογές σε όλες τις θέσεις είτε στην άμυνα, είτε στη μεσαία γραμμή είτε στην επίθεση.
Μοναδικοί απόντες από το ματς της πρεμιέρας θα είναι οι Παμλίδης και Περιστερίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Χανιώτης πορτιέρο χειρουργήθηκε πρόσφατα στον χιαστό και θα χάσει αρκετά μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Για τον λόγο αυτό αποκτήθηκε δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ο τερματοφύλακας Μιχαήλ, αν και φαίνεται ότι στην Αθήνα με την αποστολή θα βρίσκεται ο νεαρός Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό με τον Άρη, ενώ και στις προπονήσεις δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.
Στο χτεσινό δίτερμα συμμετείχε και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος ήρθε στον ΠΑΣ δανεικός για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος στη χτεσινή προπόνηση και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να ετοιμαστούν όλα τα χαρτιά και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονται για την έκδοση του δελτίου του παίκτη στην ΕΠΟ, ώστε να προλάβει να είναι στην αποστολή για το ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ.
Η προετοιμασία των Ηπειρωτών θα συνεχιστεί σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, ενώ την Παρασκευή θα γίνει μόνο πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.
Πήρε πιστοποιητικό ο ΠΑΣ
Με άνεση εξασφάλισε ο ΠΑΣ Γιάννινα το πιστοποιητικό και την άδεια συμμετοχής στην Super League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Μαζί με την ομάδα της Ηπείρου και άλλες 10 ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Λάρισα, Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισαν κανονικά πιστοποιητικό συμμετοχής.
Αντίθετα, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Παναιτωλικός δεν πήραν ακόμα πιστοποιητικό, αν και στον "μαγικό" κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως και μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Οι υποθέσεις για τις 5 αυτές ομάδες θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ.