Ψάχνει στόπερ και επιθετικό ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγες ημέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Η κακή πρεμιέρα και η ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ φανέρωσε αρκετές από τις αδυναμίες της ομάδας της Ηπείρου, τις οποίες καλείται να διορθώσει άμεσα, ενώ κρίνεται αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που επισήμανε και ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του.
Σχετικά με τη θέση του στόπερ, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο 20χρονος αμυντικός πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ομάδα του Πειραιά. Εκτός από τον ΠΑΣ και ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του παίκτη και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.
Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, η διαφαινόμενη μεταγραφή του Κόντε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δημιουργεί μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην επίθεση του ΠΑΣ.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις επιθετικών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στη λίστα των Ελλήνων επιθετικών βρίσκεται και ο Τάσος Καραμάνος του Ολυμπιακού.
Ο 28χρονος επιθετικός είναι και αυτός εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και οι πληροφορίες λένε ότι ο ΠΑΣ έχει ήδη κινηθεί για τον δανεισμό του.
Ο Καραμάνος έχει ήδη αγωνιστεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στην Πορτογαλία. Αρχικά στην Φεϊρένσε και στη συνέχεια στη Ρίο Άβε. Την περσινή χρονιά δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Φεϊρένσε.
Ο δανεισμός του Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι ο ΠΑΣ θέλει να κινηθεί στη λογική των δανεισμών και μένει να δούμε αν θα καρποφορήσει και η προσπάθεια του να φέρει δανεικούς από τον Ολυμπιακό τους Ευαγγέλου και Καραμάνο.