Φήμες μόνο για μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS SHMA

• Παρόλο τις τρανταχτές αδυναμίες που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ αλλά και την πώληση του βασικού σέντερ φορ της ομάδας, στασιμότητα φαίνεται να επικρατεί στο μεταγραφικό τοπίο, μολονότι κύκλοι της ΠΑΕ διαρρέουν ότι η ομάδα θα ενισχυθεί.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα κλεισμένος θεωρείται ο Ευαγγέλου με θητεία στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό για την θέση του κεντρικού αμυντικού.
Μυστήριο παραμένει πάντως ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε, παρόλο που χθες ειδησεογραφικά site των Αθηνών έκαναν λόγω για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Αντώνη Πετρόπουλο αλλά και για τον Κλάους Αθανασιάδη, χωρίς όμως αυτό το ενδιαφέρον να επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προπόνηση χθες πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ και έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη για τον Γιάννη Πετράκη, καθώς μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πάλι ο Ξυδάς, παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που έπαθε στον παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Πάντως και στην χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ συνέχισε και τις δοκιμές διάφορων σχηματισμών αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

Φωτιάδης ο ρεφ της Κυριακής
Ο Φώτης Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς θα σφυρίξει την Κυριακή στις 21:30 το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με βοηθούς τον Χρήστο Ακρίβο (Αθηνών) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς). Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Τάσος Κάκος (Κέρκυρας).

Άρχισαν πάλι οι εργασίες
Ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν του Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες», μετά από… άπνοια αρκετών ημερών. Βέβαια το ερώτημα συνεχίζει να υφίσταται αν και εφόσον οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου. Πάντως, ήδη από χθες άρχισε η επίστρωση του ελαστικού υποστρώματος πάνω στο οποίο θα τοποθετηθεί το ταρτάν.