Ξεκινούν οι Ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

AKADHMIES

• Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσουν όλα τα τμήματα της ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εγκαταστάσεις του στο Σταυράκι Ιωαννίνων.
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα φιλοδοξεί για ακόμη μια χρονιά να προσελκύσει τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του, έχοντας ως σύμμαχο τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του στο Σταυράκι σε μια έκταση 18.000 τ.μ. με φυσικό χόρτο για την αποφυγή κακώσεων και τραυματισμών στις παιδικές ηλικίες.
Την επίβλεψη και εκμάθηση των μικρών ποδοσφαιριστών έχουν προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΦΑ) κατόχους πτυχίων προπονητικής UEFA, ενώ το πρόγραμμα προπόνησης θα βγαίνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, θα υπάρχει καταγραφή των επιδόσεων των μικρών αθλητών σε χρόνους αξιολογώντας την πρόοδο του κάθε παιδιού σε βάθος χρόνου.
Το προπονητικό team των Ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους: Νίκο Νίτα, Αντώνη Δημητρίου, Βασίλη Σκανδάλη, Αλέξανδρο Νιτσιάκο και Ανδρέα Ζώτο.
Επίσης, φέτος για πρώτη χρονιά, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει και την έναρξη ακαδημιών γυναικείου ποδοσφαίρου για ηλικίες από 6 έως 16 ετών.
• Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Σταυράκι και στο τηλέφωνο 6949-798531.