ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

on .

METSOBO METAGRAFES

Δύο μεταγραφές το Μέτσοβο με Τσουλιάη και Χαλκίδη
• Τις πρώτες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε το νεοφώτιστο την Α΄κατηγορία Μέτσοβο και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Συμεών Χαλκίδης από την Ζωοδόχο και ο αμυντικός Γιάννης Τσουλιάης από την Κρανούλα.
Ο Τσουλιάης επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα και σίγουρα θα δώσει μεγάλη βοήθεια στον προπονητή του Λεωνίδα Μαλισόβα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μετσόβου αναφέρει τα εξής: «Τις πρώτες μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα μας αποκτώντας από την Δόξα Κρανούλας τον έμπειρο αμυντικό μέσο Ιωάννη Τσουλιάη με την διετή θητεία του στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Επίσης απέκτησε τον τερματοφύλακα Συμεών Χαλκίδη από την ομάδα της Α.Ο. Ζωοδόχου. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Πήρε Παπαβασιλείου η Κατσικά
Την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Νίκου Παπαβασιλείου από τη Μουσιωτίτσα ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς.
Η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την ατυχία να χτυπάει την πόρτα της αφού ο προπονητής είδε τους Λέκκα και Χαλιάσο να τραυματίζονται και να απέχουν από τις προπονήσεις.
Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο η Θύελλα θα κάνει δύο ακόμη προσθήκες οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ από Περιφέρεια σε ΕΠΣΗΠ για νέο γήπεδο
Η Περιφέρεια Ηπείρου με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ιωαννιτών θα χρηματοδοτήσει την ΕΠΣΗΠ με το ποσό των 200.000 ευρώ για την κατασκευή νέου γηπέδου με πλαστικό τάπητα στο οποίο θα αγωνίζονται τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Αναμένεται λοιπόν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκταμιευτούν τα χρήματα και να ξεκινήσει το έργο που θα δώσει πνοή και λύση σε πολλές ομάδες της περιοχής μας.
Βέβαια τον χρόνο που θα πάρει ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες κανείς δεν τον γνωρίζει, ελπίζουμε μόνο να μην καταντήσει η κατασκευή του γηπέδου σαν το γεφύρι της Άρτας.

TSAKANIKAS

Στο Πέραμα ο Γιάννης Τσακανίκας
Την απόκτηση του 25χρονου μέσου Γιάννη Τσακανίκα ανακοίνωσε η Προοδευτική Περάματος.
Ο Τσακανίκας είναι ένας παίκτης με αρκετή εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί στην Κ 20 ΠΑΣ, στη Φιλιππιάδα, στον Εορδαικό, στο Βελισσάριο, στον Ερμή Κυβερίου και στον Θεσπρωτό και θα βοηθήσει το Πέραμα για να πετύχει τους στόχους του.
Οι μεταγραφές για το Πέραμα δεν τελείωσαν με την διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να την ενισχύσει με καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

Ανακοίνωσε τέσσερις προσθήκες το Κουτσελιό
Στην απόκτηση του Δημήτρη Μητρογιάννη από τη Θύελλα Ελεούσας προχώρησε το Κουτσελιό, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε επίσημα και άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, τους Βλάση Γκανάρα, Θεόδωρο Σιώζιο και Κώστα Θανάση.
O Δημήτρης Μητρογιάννης είναι αμυντικός, πέρυσι αγωνίστηκε στη Θύελλα Ελεούσας, ενώ παλιότερα σε Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και Κόντσικα. Ο Βλάσης Γκανάρας είναι 17 χρονών, επιθετικός και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πήγασο. Ο Θεόδωρος Σιώζιος είναι ακραίος αμυντικός και πέρυσι αγωνίστηκε στις Καρυές.
Τέλος, ακόμη ένας επιθετικός που αποκτήθηκε, ο Κώστας Θανάσης πέρυσι αγωνίστηκε στον Σταυραετό Συρράκου, ενώ παλιότερα σε Καστρίτσα και Πράμαντα.

Παραμονή Αλεξίου στη Μουσιωτίτσα
Μετά την παραμονή του Βασίλη Σουκουλλάνη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ανανέωσε με την Μουσιωτίτσα και αυτός είναι ο Γιάννης Αλεξίου ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ.