Πρεμιέρα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι

on .

SKI

• Σήμερα, Πέμπτη ανοίγει η «αυλαία» των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο κανάλι της Αμφιθέας με τη συμμετοχή 85 αθλητών από 18 χώρες που αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8.30 μ.μ..
Οι αγώνες περιλαμβάνουν και τα τρία αγωνίσματα, Σλάλομ, Φιγούρες και Άλμα, και προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα θεαματικοί και μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω της συμμετοχής της εθνική μας ομάδας, με τους έξι διεθνείς αθλητές να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο.
Πιο αναλυτικά, σήμερα, Πέμπτη θα διεξαχθεί ο προκριματικός γύρος Σλάλομ Ανδρών σειρές 4 και 3, Γυναικών σειρά 3 και Άλμα Ανδρών σειρά 3 ενώ αύριο, Παρασκευή θα γίνουν προκριματικός γύρος Σλάλομ Ανδρών - Γυναικών σειρές 2 και 1 και Φιγούρες Ανδρών σειρές 2 και 1. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τον προκριματικό γύρο Φιγούρες Γυναικών σειρές 2 και 1, Άλμα Ανδρών Γυναικών σειρές 2 και 1 και τον τελικό Φιγούρες Ανδρών - Γυναικών. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου με τον τελικό γύρο Σλάλομ Ανδρών - Γυναικών και Άλμα Ανδρών - Γυναικών.