Εντείνονται οι ρυθμοί προπόνησης στον ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH

• Παρόλο την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με Εσθονία το Σάββατο και Ουγγαρία την Τρίτη στο πλαίσιο του Nation’s League, ο Γιάννης Πετράκης έβαλε διπλή προπόνηση χθες στους παίκτες του.
Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών βρέθηκαν δυο φορές χθες στο Πανηπειρωτικό όπου το πρωί επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα.
O Γιάννης Πετράκης εκτός των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες Λίλα και Τσικάρσκι δεν είχε στην χθεσινή προπόνηση τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και τον Κακούμπα ο οποίος είχε πάρει άδεια από την απογευματινή προπόνηση για ένα προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού, ενώ και ο Κριζμάν έκανε χαλαρό τρέξιμο. Σιγά-σιγά και ο Παμλίδης μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά επειδή έχει χάσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος προετοιμασίας το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα προτιμά η επάνοδός του να γίνεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η πλήρης επάνοδός του αναμένεται να γίνει στο εντός έδρας ματς με τον Άρη.

Στα Γιάννινα ο Χριστοβασίλης
Στην πόλη μας ήρθε χθες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο κ. Χριστοβασίλης μαζί με τον Δημήτρη Νιαρχάκο και συνεργάτες του, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών του στίβου του Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον εργολάβο του έργου για να έχει μια σαφή εικόνα του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Το στοίχημα πλέον είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μην υπάρξει πρόβλημα στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ, κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Πετράκης στην προχθεσινή συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων.