Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

on .

ELEOUSA AGROTIKOS

Ελεούσα – Αγροτικός Αστέρας 2-2

Σε ένα παιχνίδι σπάνιας ομορφιάς Ελεούσα και Αγροτικός Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Θ. Λώλης» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες είχαν γρήγορο ρυθμό, το δεύτερο επιφύλασσε όλες τις συγκινήσεις!
Στο πρώτο μέρος οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα γρήγορο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ωστόσο ένα γκολ.
Η Ελεούσα είχε την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ στο 40΄ όταν ο Βελτσίστας πάσαρε στον Νάκο μέσα στην περιοχή και εκείνος με περίτεχνη ενέργεια έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη, αν και η Θύελλα μπήκε δυνατά, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος.
Στο 49΄ ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Πότσης Θ. με γυριστό σουτ έκανε το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα, στην αμέσως επόμενη φάση, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο υψηλόσωμος Πανίδης πετάχτηκε για την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1.
Από εκεί και μετά ξεκίνησαν οι κάρτες. Εκτός από τις πολλές κίτρινες που έβγαλε ο κ. Τάσης είχαμε και δύο αποβολές.
Στο 57΄ ο Ηλίας μετά από φάουλ είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Αγροτικό με δέκα παίκτες, ενώ επτά λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και ο Γιώτης.
Η ομάδα από τον Παρακάλαμο έφτασε κοντά στο γκολ στο 71΄ όταν ο Ορφανός πάσαρε στον Ταϊρη εκείνος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι.
Η Ελεούσα προσπάθησε να κάνει το 3-1 με το Βελτσίστα και τον Πότση χωρίς αποτέλεσμα.
Την τελευταία λέξη όμως την είπε και πάλι ο Πανίδης. Στο 90΄ με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-2 και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Διαιτησία: Τάσης (Κόλλιας-Γιώτης)
Ελεούσα: Γεωλδάσης Γ., Γιώτης, Πότσης Γ., Οικονόμου Γ., Γεωλδάσης Π., , Τζουρμανάς (67΄ Καλές), Πεπόνης, Κωνσταντινίδης (90΄ Οικονόμου), Βελτσίστας (81΄ Πέτσιος), Νάκος, Πότσης.
Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Τάιρης, Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος (46΄ Πατσούρας), Ηλίας, Μακρης (75΄ Φαρμάκης), Καραβάς, Γκόνης, Ορφανός, Σπαλιάρας.

* * * 

Κόνιτσα-Καστρίτσα 2-2

Δεν κατάφερε η Κόνιτσα να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Καστρίτσα.
Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι επαναπαύτηκαν σε αυτό το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο η Καστρίτσα που ανέβασε στροφές κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.
Το σκορ άνοιξε για την Κόνιτσα στο 15’ με σουτ ο Κίτσος, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 22’ όταν ο Δημόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Καστρίτσας άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γκοτζιά.
Η Καστρίτσα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 50’ με τον Πότση με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι και να κάνει το 2-2 στο 68’ με τον Μπισέλα.
Διαιτησία: Πάνος Ι. (Κόττορος-Σταματελόπουλος)
Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Ράγγας (75’ Σακκάς), Ρούστα, Σπανός, Τσαλιαμάνης (65’ Γαλανός), Σπανός Α., Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος (70’ Διαμάντης), Δημόπουλος, Μήτσος.
Καστρίτσα: Γκοτζιάς, Χατζόπουλος, Δοβανάς (46’ Τσιάκος), Γιωτίτσας (65’ Καραγιάννης), Σδούκος (69’ Βασάκος), Κύρκος, Κατζιώτης, Πότσης, Μπισέλας, Μπιστιόλης, Δρόσος.

MOUSIOTITSA

ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ 1-3

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ανάμεσα στην Μουσιωτίτσα και τους Μικρασιάτες με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-3.
'Ηταν ένα ματς που τα είχε όλα.
Τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, δύο χαμένα πέναλτι και δεκάλεπτη διακοπή λόγω της δυνατής βροχής ήταν το σκηνικό του προχθεσινού παιχνιδιού.
Η ΑΕΜ απείλησε πρώτη στο 11' με την κεφαλιά του Ναυρόζογλου Γ. και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Η ομάδα του Χρήστου Αντωνίου έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 18' με τον Αλεξίου να κάνει το σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην ευκαιρία της Μουσιωτίτσας με γκολ και συγκεκριμένα στο 38' ο Ναυρόζογλου Γ. εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναβρούζογλου με ψαλιδάκι έκανε το 0-1.
Στο 42' ο Μπαλαντάνης εκτέλεσε κόρνερ και είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε συναρπαστικό ρυθμό και εξέλιξη.
Η Μουσιωτίτσα μπήκε δυνατά και στο 52' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χήτα.
Το παιχνίδι είχε δεκάλεπτη διακοπή στο 56' λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Η ΑΕΜ με την επανέναρξη του αγώνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 72' έκανε το 1-2 με τον Ναυρόζογλου Γ.
Το παιχνίδι είχε να δώσει ακόμη πολλά και στο 72' η Μουσιωτίτσα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπαλαντάνη, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Αλεξίου στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 77' ήταν η σειρά της ΑΕΜ να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ναυρόζογλου Γ. από τον Τσαντούλη, το πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Αλεξίου απέκρουσε τη μπάλα.
Τη νίκη για τους Μικρασιάτες κλείδωσε στο 89' ο Κοτσώνης διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Διαιτησία: Νέος (Μωυσιάδης, Κόλλιας)
Μουσιωτίτσα: Αλεξίου, Χήρας, Κοσμάς (90΄Αποστολάκης), Γιαννούλης, Σιουκουλάνη, Τσαντούλης, Χωραβάτης (38΄ λ.τρ. Ζάβαλης), (Θεοδωρόπουλος), Καραπαπάς, Αλεξίου Ι., Ναούμης.
Α.Ε.Μ.: Νάκος, Λάγκας, Βασιλειάδης, Δήμας, Ναυρόζογλου Α., Ανανιάδης (90΄Μερκουριάδης), Μπαλαντάνης, Ναυρόζογλου Γ. (90΄Νάκος), Ναυρόζογλου Ι., Κοτσώνης.

* * * 

Κατσικά-Κουτσελιό 4-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση Κατσικά-Κουτσελιό όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 4-0.
Μόλις στο 2’ ο Παζαρτζής έκανε την μπαλιά στον Γιαννάκη αυτός βγήκε απέναντι από τον Ξαξίρη έκανε το πλασέ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο ίδιος παίκτης σε κενή εστία έκανε το 1-0.
Στο 16’ μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξίου για το Κουτσελιό να κάνει το πλασέ σε κενή εστία όμως ο Καλογερόπουλος πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή έδιωξε.
Το 2-0 έγινε για την Κατσικά στο 36’ όταν ο Γεωργούλης έκανε την μπαλιά στο Στέφο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξαξίρη.
Η Κατσικά στο 59’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παζαρτζή από τον Πρέντζα, το εκτέλεσε ο Ασωνίτης και έκανε το 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 68’ ο Παζαρτζής.
Διαιτησία: Τσέτσιλας (Θανασιάς-Πάνος Σ.).
Κατσικά: Τσακτσίρας, Στέφος (70’ Μαστοράκης), Κατσάνος, Βαρτζιώτης, Καλογερόπουλος, Γούλας (27’ Παπαβασιλείου), Γεωργούλης (65’ Μαρούλης), Παππάς, Παζαρτζής, Γιαννάκης (76’ Μπίνας), Ασωνίτης.
Κουτσελιό: Ξαξίρης, Σιώζιος (65’ Ντούτσης), Κακαράντζας Α. (35’ λ.τρ. Δημητρίου), Ευθυμιάδης, Πρέντζας, Αναγνωστόπουλος, Δάσκαλος Α., Κακαράντζας Μ., Αλεξίου (75’ Γκεσούλης), Δάσκαλος Ι., Μητρογιάννης.

* * * 

Κράψη-Μέτσοβο 3-2

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Hall of Brands Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, η ομάδα της Κράψης, η οποία επικράτησε με 3-2 (του άτυχου)ΠΑΣ Μετσόβου.
Στο πιο χορταστικό παιχνίδι της αγωνιστικής, οι δύο ομάδες άφησαν καλές εντυπώσεις, με τον ΠΑΣ Μετσόβου να στέκεται επάξια στο πρώτο του παιχνίδι στην Α ερασιτεχνική, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.
Τα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε από το 20΄, όταν και οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο τους δοκάρι, όταν ο Σταχούλης πάσαρε στον Γκουντέβενο κι εκείνος από θέση βολής στόχευσε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Σταυρόπουλου.
Η ομάδα του Μετσόβου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ, στο 25΄ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Σταχούλη, ο οποίος κρέμασε με σουτ έξω από την περιοχή, τον Σταυρόπουλο, κάνοντας το 0-1.
Η πολιορκία του Μετσόβου συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με το σουτ του Τσουλιάη Θ. να περνά δίπλα από την εστία.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε ένα πολύ καλό σημείο, λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Φαρμάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Χαλκίδης απέκρουσε και στην επαναφορά της η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Τσάμου κι εκείνος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, έχοντας στο 53΄ ευκαιρία, με τον Αλεξίου έδωσε στον Τσάμο, με τον δεύτερο να μπερδεύεται και να χάνει μοναδική ευκαιρία.
Στο 55 οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη στο 55΄ πέτυχε την ολική ανατροπή, όταν ο Τσάμος έκανε την ασίστ και ο Αλεξίου με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 65΄ ο Μπλέτσος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Άμεσα απάντησαν οι γηπεδούχοι, με τον Παράσχη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Χαλκίδη.
Στο 71΄ ο Τσουλιάης Θ. μείωσε σε 3-2 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βάζοντας και πάλι στο ματς την ομάδα του Μετσόβου, η οποία μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού πίεζε αισθητά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 78΄ όταν ο Μπλέτσος είδε τον Ζάκα κι εκείνος στο τετ α τετ με τον Σταυρόπουλο έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Ενώ και στο 80΄ οι Μετσοβίτες στάθηκαν για δεύτερη φορά άτυχοι, με το σουτ του Παλαιοπάνου να βρίσκει στην συμβολή των δοκαριών.
Διαιτησία: Ντάρας (Σπυρογιώτης – Γκανάτσιου)
ΠΑΣ Κράψης (Χρήστος Αγγέλης): Σταυρόπουλος, Σήτος, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Κατσάνος, Κατσούδας, Αλεξίου (83΄ Τσακιρίδης), Ζαμπέτας, Ρίζος (67΄ Κουκλίδης), Παράσχης, Τσάμος (90΄Θεοδώρου).
ΠΑΣ Μετσόβου (Λεωνίδας Μαλισσόβας): Χαλκίδης, Γκουντέβενος (72΄Ζάκα), Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Πατσιάς (79΄Τσουλιάης Κ.), Τσιόστας Κ., Σταχούλης, Μπλέτσος, Γοδέβενος (57΄Μπαλιούσκας), Τσουλιάης Θ., Παλαιοπάνος.
Αγγελική Σιώλου

* * * 

PERAMA PRAMANTA

Πέραμα – Πράμαντα 0-2

Την έκπληξη της πρεμιέρας στην Α Ερασιτεχνική έκανε η ΑΕ Πραμάντων, η οποία επικράτησε με 0-2 της Προοδευτικής Περάματος μέσα στο «Γεώργιος Πρίσκας».
Η ομάδα του Κώστα Γεωργάκη είχε αρκετές ελλείψεις και μόλις 3 παίκτες στον πάγκο, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή ημέρα του Περάματος, το οποίο φάνηκε επηρεασμένο και κουρασμένο από τον αποκλεισμό του από την Κόνιτσα στο Κύπελλο ΕΠΣΗΠ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο τέταρτο και έχασαν 3 καλές στιγμές με κορυφαία τη φάση του Μανούρη στο 10’, ο οποίος στόπαρε τη μπάλα μετά από γέμισμα στην περιοχή και έκανε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κάλλια.
Οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν τα Πράμαντα πέτυχαν γκολ. Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι Πραμαντιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με ωραία ατομική ενέργεια του Κοσμά, ο οποίος έβγαλε κάθετη στον Ορφανό, αυτός ξεπέρασε τον Οικονόμου και σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης το Πέραμα προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά ανορθόδοξα και με βαθιά γεμίσματα προς την περιοχή του Κάλλια. Στο 62’ ήρθε το δεύτερο γκολ των Πραμάντων, το οποίο έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Ο Αλέξης Μπάφας έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και με περίτεχνο «σκαφτό» σουτ από το κέντρο, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Οικονόμου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Χαρακτηριστικό και αποδεικτικό της ομορφιάς του γκολ του Μπάφα είναι ότι χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ του έδωσε συγχαρητήρια μέχρι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας Οικονόμου που δέχτηκε το γκολ.
Η Προοδευτική προσπάθησε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού στο 66’, όταν ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως ο Κάλλιας του είπε «όχι», διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
Δύο ακόμα ευκαιρίες για το Πέραμα με τους Νούτσο (77’) και Μανούρη (83’) πέρασαν ανεκμετάλλευτες και έτσι τα Πράμαντα κράτησαν τη νίκη μέχρι το τέλος.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μασούρας, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από τραυματισμό χωρίς την απαιτούμενη άδεια του διαιτητή Στεφάνου.
Διαιτησία: Στεφάνου (Ντόντης – Διαμάντης)
Προοδευτική Περάματος (Γκούρας): Οικονόμου, Τσακανίκας Β., Ντόβας, Στόλης (76’ Γεωργιάδης), Λισγάρας, Τσακανίκας Ι., Ηλιόπουλος, Γιάτσος (61’ Νούτσος), Μανούρης, Μάης, Τάτσης.
Πράμαντα (Γεωργάκης): Κάλλιας, Σταύρου ( 93’ Χαρατσής Κ.), Χαρατσής Π., Ζάννης, Χήρας, Κοσμάς, Μπάφας, Μασούρας, Ορφανός (76’ Τσάντας), Λιόντος, Αρλέτος (66’ Λιανός).

* * * 

Ζωοδόχος- Νησί 1-0

Με τον πιο ιδανικό τρόπο επέστρεψε η Ζωοδόχος στην Α’ Ερασιτεχνική μετά από 17 χρόνια, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αετού Νήσου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, η ομάδα του Χρήστου Βαζάτη καταθέτοντας ενέργεια και δημιουργικότητα στο παιχνίδι της στο δεύτερο μέρος, κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους που είχαν τις πιο αξιοσημείωτες ευκαιρίες αλλά τόσο η αστοχία όσο και ο αψεγάδιαστος τερματοφύλακας της Ζωοδόχου Καρατζένης δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Στο 7’ ύστερα από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Γιόγιακα που σούταρε άουτ. Η απάντηση στην ευκαιρία αυτή ήρθε από το Νησί στο 11’ με τον Γκόντζο να πλασάρει και τον Καρατζένη να απομακρύνει με τα πόδια. Στο 15’ και πάλι ο Καρατζένης είπε όχι στον Λάππα, ενώ στο 16’ ο Σιώτας έκανε το σουτ με τον Γκάμα να μπλοκάρει. Η πιο κλασική στιγμή για το Νησί ήρθε στο 31’ όταν ο Μάτσιας Χ εκτέλεσε φάουλ, ο Κάτσενος πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Ο Ραγιάς στο 37’ εκτέλεσε φάουλ με τον Καρατζένη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 41’ από εκτέλεση φάουλ του Μάτσια η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Ζωοδόχου.
Στην επανάληψη, η Ζωοδόχος ανέβασε στροφές έχοντας σε κέφια ιδίως τον Σιώτα που κέρδισε πολλές μονομαχίες και δημιούργησε και το γκολ που πέτυχε ο Ραγιάς. Στο 51’ ο Κολιός από πλάγια έκανε τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκάμα. Το πολυπόθητο γκολ για τη Ζωοδόχο επιτεύχθηκε στο 62’, με τον Σιώτα να κερδίζει τη μπάλα στον άξονα, να τροφοδοτεί τον Ραγιά και αυτός με πλασέ να νικάει τον Γκάμα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.
Στο 70’ διαδραματίστηκε η φάση που ξεσήκωσε αντιδράσεις από τη πλευρά των γηπεδούχων, όταν από σουτ του Στογιάννη η μπάλα κατά τον διαιτητή κ. Κατσικογιάννη φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Τσιότσικα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παίρνει την απόφαση να καταλογίσει πέναλτι. Ο Μάτσιας Χ εκτέλεσε με τον Καρατζένη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα και να διατηρεί το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπενέκας σούταρε από τον άξονα η μπάλα κόντραρε σε παίχτη της Ζωοδόχου, στρώθηκε στον Στραγάλη που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και ταυτόχρονα ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τη Ζωοδόχο να πανηγυρίζει τη νίκη.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόττορος- Λιόντος)
Ζωοδόχος (Χρήστος Βαζάτης): Καρατζένης, Κυπριανός, Τσίος, Βλάχος Π, Τσιότσικας, Παπαδάμος, Κολιός (73’ Ανδρέου), Ραγιάς, Σιώτας(85’ Δημητρίου), Γιόγιακας (46’ Τσολάκος), Αναστασιάδης (46’ Ντόντης).
Νησί (Σάκης Κουβεντάρης): Γκάμας, Στραγάλης, Γρίβας, Στογιάννης, Κάτσενος, Μάτσιας Χ,Σπαθάρης (72’ Γιώτης), Κονδύλης (80’ Μπενέκας), Γκόντζος, Μάτσιας Αλ (82’ Τσαμητρόπουλος), Λάππας (68’ Ζαχαρόπουλος).
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πίνδος Κόν. - Καστρίτσα 2-2
Μουσιωτίτσα - Μικρασιάτες 1-3
Κατσικά - Κουτσελιό 4-0
Κράψη - Μέτσοβο 3-2
Πέραμα - Πράμαντα 0-2
Ζωοδόχος - Αετός Νήσου 1-0
Ελεούσα - Αγροτικός Αστέρας 2-2
Χουλιαράδες - Ανατολή (Τετάρτη)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Θύελλα Κατσικάς 3 4-0
2. Mικρασιάτες 3 3-1
3. Πράμαντα 3 2-0
4. Κράψη 3 3-2
5. Ζωοδόχος 3 1-0
6. Αγροτ. Αστέρας 1 2-2
7. Θύελλα Ελεούσας 1 2-2
8. Καστρίτσα 1 2-2
9. Πίνδος Κόνιτσας 1 2-2
10. Μέτσοβο 0 2-3
11. Αετός Νήσου 0 0-1
12. Μουσιωτίτσα 0 1-3
13. Πέραμα 0 0-2
14. Κουτσελιό 0 0-4
15. Ανατολή* 0 0-0
16. Χουλιαράδες* 0 0-0
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(15, 16/9/2018)
Πίνδος Κόνιτσας - Χουλιαράδες
Κουτσελιό - Κράψη
Μέτσοβο - Ζωοδόχος
Ανατολή - Κατσικά
Καστρίτσα - Μουσιωτίτσα
Μικρασιάτες - Πέραμα
Πράμαντα - Αγροτικός Αστέρας
Νησί - Θύελλα Ελεούσας