Στα Γιάννενα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών

on .

KOLYMBHSH

• Η πόλη των Ιωαννίνων, θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο Ιούνιο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών που ανέλαβε πρόσφατα να διοργανώσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας (CMAS) στη Ρώμη.
Αντιπροσωπεία της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον Ηλία Ξιάρχο, Ταμία του Δ.Σ της και πρόεδρο της Επιτροπής Αθλημάτων της CMAS, επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της Ηπείρου και είχε σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα, την Διοίκηση του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και άλλους τοπικούς φορείς που θα συνδράμουν από κοινού στην διοργάνωση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2019.
Μάλιστα, πριν την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στα Γιάννενα (2-5 Μαΐου) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ, που θα λειτουργήσει έτσι και ως test event για τη μεγάλη διοργάνωση του Ιουνίου.
«Βρήκαμε θερμή ανταπόκριση από τους φορείς και τις υπηρεσίες της πόλης και πιστεύω ότι τα Γιάννενα θα διοργανώσουν μια εξαίρετη διοργάνωση. Η Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ αποδέχθηκε με χαρά το αίτημά μας και το κολυμβητήριο στη Λιμνοπούλα, που ήδη έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό, με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα αποκτήσει όλα εκείνα τα λειτουργικά στοιχεία που χρειάζονται, ώστε στο μέλλον να μπορεί να υποδεχθεί και άλλες σπουδαίες διοργανώσεις», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ξιάρχος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ