ΨΥΧΑΡΕΣ: ΑΡΗΣ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

on .

K17 1

Ματς που χρειάζονται ψυχή, θέληση και πάθος για να πάρεις το αποτέλεσμα έγινε στο γήπεδο Τριανδρίας με τους παίκτες της Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα να δίνουν το 110% και να παίρνουν το 0-0 από τον Άρη και μαζί την σπουδαία πρόκριση στο Final-4 που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο την Μεγάλη Εβδομάδα.
Οι παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν με πολύ άγχος στο παιχνίδι και στα πρώτα 25’ ο Άρης ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 8’ με τον Δασκαλάκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ και στο 17΄με τον Κατσουλίδη να κάνει τη σέντρα, ο Μέρο το σουτ και ο Βακαλόπουλος απέκρουσε.
Ο ΠΑΣ μετά το25λεπτο άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και να γίνεται σιγά-σιγά απειλητικός στην εστία του Παρίση και στο 28’ ο Λώλης βρήκε τον Κλεισούρα αυτός έκανε το σουτ με τον Παρίση να αποκρούει τη μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πέναλτι για τον Άρη με τον διαιτητή να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών σε χέρι του Τσιούτσιου και συνάμα να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του ΠΑΣ διότι ήταν πάνω στη γραμμή όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καλαντζής με τον Βακαλόπουλο να κάνει την απόκρουση της ζωής του με τους συμπαίκτες του να πέφτουν όλοι επάνω του πανηγυρίζοντας.
Αυτή η φάση παρότι ο ΠΑΣ έπαιζε με δέκα παίκτες έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση με τους Γιαννιώτες παίκτες να χάνουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 0-1.
Στο 61’ ο Λώλης εκτέλεσε φάουλ με τον Παρίση να κάνει καταπληκτική απόκρουση.
Ο Λώλης στο 62’εκτέλεσε κόρνερ ο Ντούκας την κεφαλιά ο Παρίσης απέκρουσε.
Στο 70’ ο Περβανάς βγήκε απέναντι από τον Παρίση έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα Παρίση να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα του.
Σουτ του Γροσδάνη στο 71’ η μπάλα άουτ.
Ο Άρης στο 79’ απείλησε με τον Γραμμένο να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

K17 2

Διαιτησία: Αναστασόπουλος (Μαλανδρής-Χρυσαΐδης). Αντιμέτωπος με μια κακή διαιτησία βρέθηκε ο ΠΑΣ αλλά κατάφερε να τη νικήσει και αυτή. Ο διαιτητής έδωσε σχεδόν όλα τα σφυρίγματα υπέρ του Άρη, αλλά τελικά η «θεία δίκη» έφερε αυτό το αποτέλεσμα που το δικαιούταν και το άξιζε ο ΠΑΣ.
Άρης: Παρίσης, Μέρο, Δήμου, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος, Σαλιάρης (46’ Πάγκος), Μαρμαρίδης, Κριμιτζής (72’ Σάιμπερτ), Γραμμένος, Καλαντζής, Δασκαλάκης (46’ Γραμματικόπουλος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας, Τσιούτσιος, Ντόντη, Παππάς (90’ Κυρτσόγλου), Κλεισούρας (60’ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος (77’ Πλατιάς), Λάμα (51’ Ντούκας), Λώλης (83’ Φερεντίνος).