Χωρίς φιλάθλους ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα!

on .

PAOK

• Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League που θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή (5 Μαΐου) στο «Ζωσιμάδες» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησαν στην σύσκεψη οι κ.κ. Βρόσγος, Ιωάννου, Πότσης και Πεδιαδιτάκης, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι κ.κ. Γεροντίδης και Πλιάτσικας, ενώ από πλευράς Αστυνομίας ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Πετσινός και δύο ακόμη ανώτατοι αξιωματικοί.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο για οργανωμένη, όσο και για μεμονωμένη μετακίνηση και επισημάνθηκε ότι η θύρα 7 που είναι για τους φιλοξενούμενους θα παραμείνει κλειστή.
Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια στόματος των εκπροσώπων της ζητήθηκαν εισιτήρια για μεμονωμένη μετακίνηση κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο ΠΑΣ λέγοντας ότι δεν δίνουν εισιτήρια. Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για μη χορήγηση εισιτηρίων προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκει σύμφωνη και την Αστυνομία και το μπαλάκι τώρα πηγαίνει στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να απαγορεύσει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Σε περίπτωση που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδέψουν στην πόλη μας και θελήσουν να μπουν στο γήπεδο το λόγο από εκεί και πέρα θα έχει η Αστυνομία προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα.

Στο EURO Γροσδάνης
Μια πολύ ευχάριστη είδηση για την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και η κλήση του Παύλου Γροσδάνη στην Εθνική Παίδων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου!
Ο Γροσδάνης είναι στην τελική εικοσάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Κεχαγιά που θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία. Η Εθνική Παίδων έχει κληρωθεί στον 1ο Όμιλο και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία (3/5), το Βέλγιο (6/5) και την Τσεχία (9/5).
Ο Γροσδάνης με την κλήση του να αγωνιστεί με τα «γαλανόλευκα» σε τελική φάση ευρωπαϊκού κυπέλλου, εξαργυρώνει την πολύ καλή και «γεμάτη» χρονιά που είχε με την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του πρωταθλήματος.