Φινάλε με βαριά ήττα η Προοδευτική Περάματος 5-0 από τα Τρίκαλα

on .

TRIKALA PERAMA GYNAIKES 5 5 19

• Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η Προοδευτική Περάματος από τα Τρίκαλα 2011 στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.
Το παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η γιαννιώτικη ομάδα ταξίδεψε στη θεσσαλική πόλη με μόλις 12 παίκτριες στην αποστολή, εκ των οποίων 2 τερματοφύλακες!
Οι γηπεδούχες πήραν εύκολα τα ηνία του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 17’ χάρη σε γκολ της Μπαρμπόσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’ η Σούντερλουντ παραβίασε με κεφαλιά για δεύτερη φορά την εστία της Οικονομίδη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Τρικάλων.
Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, με τα Τρίκαλα να φτάνουν εύκολα στο τελικό 5-0 χάρη σε δύο ακόμα τέρματα της Μπαρμπόσα (57’, 72’) κι ένα της Τσακνάκη (81’).
Διαιτησία: Κουκούλης (Κοτούμπας-Κόκκαλης)
ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γ. Λουλές): Τσιάντα, Έιερς, Σούντερλουντ (60’ Σάλομον), Αλεξίου, Μπαρμπόσα, Γεραγόρη, Σακελλάρη (60’ Τσακνάκη), Τροχούτσου, Βαΐτση, Μαθιουδάκη, Αργύρη (55’ Τσιάρα).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Οικονομίδη, Μιχαηλίδου, Αρσένη, Υφαντή (52’ Ντόκου), Νικοπούλου, Πελεκούδα, Συμεωνίδη, Κούκα, Ράπτη, Σιούλα, Μπάσκα.

Α. Κοζανίτης: «Πετύχαμε έναν άθλο»
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Προοδευτικής, Αντώνης Κοζανίτης, στάθηκε στη συνολική προσπάθεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα χαρακτηρίζοντας άθλο την επίτευξη του στόχου της παραμονής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Για το σημερινό παιχνίδι δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτριών και ως εκ τούτου δεν καταφέραμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Αυτό που έχει σημασία όμως και θέλω να το τονίσω ιδιαίτερα είναι ότι αυτό που κατάφερε αυτή η ομάδα είναι πραγματικός άθλος. Όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία η Προοδευτική βρισκόταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και ελάχιστοι πίστευαν στην παραμονή. Όμως, με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή πετύχαμε το στόχο μας παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που συναντήσαμε στο δρόμο μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια αλλά και στη διοίκηση της ομάδας που πίστεψαν σε κάτι πολύ δύσκολο και στο τέλος όλοι μαζί καταφέραμε να το υλοποιήσουμε».