Κ19: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-6

on .

K19 PAS PAOK 5 5 19

Δεν τα κατάφερε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ γνωρίζοντας βαριά ήττα 1-6.
Ο ΠΑΣ εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα.
Στο πρώτο μέρος μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο ο ΠΑΣ δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει ούτε υποψία ευκαιρίας, απεναντίας οι παίκτες του Μάριου Παναγιώτου ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ, αλλά μια αδράνεια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε την ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 13’ με τον Λιάσο να βρίσκει με το κεφάλι τον Πήλιο αυτός να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Σέντρα του Τάτση στο 23΄ο Λώλης έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 34’ ο Λιάσος βρήκε τον Πήλιο μέσα στη μεγάλη περιοχή αυτός έκανε το σουτ απέκρουσε τη μπάλα ο Ταλιχμανίδης, η μπάλα έφτασε και πάλι στον Πήλιο που με νέο σουτ την έστειλε στα διχτυα κάνοντας το 1-0.
Ο Κάγια στο 43’ έκανε τη σέντρα ο Λιάσος μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του ΠΑΟΚ.
Σουτ του Γκαργκαλατζίδη στο 45’ μπλόκαρε τη μπάλα ο Βενετικίδης.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ του Τσαούση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΣ και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Ο Χατζηστράβος που είχε μπει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 52’ με σουτ έδωσε το προβάδισμα 1-2 στο σκορ για τον ΠΑΟΚ.
Ο Γαϊτανίδης στο 61’ με δυνατό σουτ έκανε το 1-3.
Η πίεση του ΠΑΟΚ στα καρέ του Βενετικίδη συνεχίστηκε και στο 65’ ο Γαϊτανίδης βρήκε τον Γκαργκαλατζίδη και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.
Στο 70’ ο Κάγια προσπάθησε να κάνει σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο δοκάρι.
Σουτ του Γαϊτανίδη στο 77’ απέκρουσε ο Βενετικίδης.
Την ίδια τύχη είχε στο 78’ και το σουτ του Χατζηστράβου.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-5 στο 81’ με τον Γαϊτανίδη να κάνει τη σέντρα και ο Γκαργκαλατζίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βενετικίδη.
Στο 82’ πλασέ του Γκαργκαλατζίδη απέκρουσε τη μπάλα ο Βενετικίδης.
Ο Τζοβάρας στο 83’ έκανε τη σέντρα και ο Γαϊτανίδης με πλασέ διαμόρφωσε το 1-6.
Στο 85’ σουτ του Μελιτίδη απέκρουσε τη μπάλα ο Βενετικίδης.
Διαιτησία: Μπούμπας (Θανασιάς-Πάνος Σ.).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Σακκάς (67’ Καραμποΐκης), Τσούνης (59’ Πλατιάς), Νάουμετς (75’ Λιάππης), Λώλης, Πήλιος.
ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Βουτσάς (46’ Χατζηστράβος), Πανίδης (61’ Τζοβάρας), Σαλαμούρας (67’ Μελετίδης), Γκαργκαλατζίδης.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ