Κ19: ΠΑΣ-ΑΕΚ 2-4

on .

K19

Παρά την προσπάθεια που έκανε η Κ 19 δεν τα κατάφερε απέναντι στην ανώτερη ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 2-4.
Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι ωστόσο δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό και εκεί η ΑΕΚ σιγά-σιγά άρχισε να δείχνει την ποιότητα που έχει σαν ομάδα παίζοντας απλό και όμορφο ποδόσφαιρο.
Στο 7’ ο Βασιλάκης έδιωξε τη μπάλα αυτή βρήκε στα πόδια του διαιτητή έφτασε στον Χριστόπουλο που βγήκε στην αντεπίθεση και απέναντι από τον Βενετικίδη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Τσέλιο να κάνει τη σέντρα και ο Χριστόπουλος με πλασέ το 0-2.
Ο Νάουμετς στο 15΄έκανε το σουτ και ο Τάφα απέκρουσε τη μπάλα.
Το 0-3 έγινε στο 38’ με τον Μάρκου να κάνει τη σέντρα και ο Λιάσος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Βενετικίδη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-4 στο 50΄ με σουτ του Μαχαίρα.
Οι παίκτες του ΠΑΣ αν και ήταν πίσω στο σκορ δεν τα παράτησαν και άρχισαν να γίνονται απειλητικοί προς την εστία του Τάφα.
Σουτ του Κάγια στο 51’ απέκρουσε τη μπάλα ο Τάφα.
Στο 62’ ο Κάγια έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παζατζίδη πήρε ύψος, με δυσκολία ο Τάφα απέκρουσε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Πήλιο που σε κενή εστία με κεφαλιά κατάφερε να τη στείλει άουτ.
Ο ΠΑΣ μείωσε στο 63΄σε 1-4 με τον Πήλιο να εκτελεί κόρνερ, ο Μπούμπας έκανε το σουτ και παρά την προσπάθεια του Τάφα η μπάλα πέρασε τη γραμμή κάτι που υπέδειξε ο βοηθός.
Σουτ του Πήλιου στο 68’ η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 78΄ο Καραμποΐκης έκανε τη σέντρα και ο Λώλης με σουτ έκανε το 2-4.
Σουτ του Χριστόπουλου στο 86’ έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε το Βενετικίδης.
Διαιτησία: Κωστούλας (Νούσιας-Παπαδημητρίου) Άρτας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος (74’ Ντόντης), Βασιλάκης, Λιάσος, Σακκάς (58’ Θεοχάρης), Μπούμπας, Νάουμετς (46’ Καραμποΐκης), Λώλης, Πήλιος.
ΑΕΚ: Τάφα, Σταμούλης, Αρβανιτίδης, Καραβίδας, Παζατζίδης, Τάμπας (70’ Κοσίδης), Μπογκντάνι, Χριστόπουλος, Τσέλιος (54’ Κορομηλάς), Μάρκου, Μαχαίρας (54’ Σαρδέλης).
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ