«Σκόραραν» στην ανθρωπιά οι βετεράνοι ΠΑΣ και ΠΑΟΚ

on .

PAS PAOK BETERANOI 20 5 19

• Πραγματοποιήθηκε χθες στο «Ζωσιμάδες» το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τον Σωτήρη Ντάμαρη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η ανταπόκριση του κόσμου όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων ήταν ικανοποιητική, αφού συγκεντρώθηκε ένα πολύ καλό ποσό που θα πάει στα νοσήλια στο κέντρο αποθεραπείας στη Λάρισα.
Πριν την έναρξη του αγώνα από του Βετεράνους του ΠΑΣ τιμήθηκαν με πλακέτα ο Γιώργος Κούδας (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλιος), ο Ανδρέας Ευαγγέλου, ο Φάνης Νέσης και ο Χρήστος Κλαρούδας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ επικράτησε με 3-2.
Ο Μητσόπουλος στο 4΄έκανε το 1-0.
Ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο 24΄με πολύ όμορφο σουτ ο Τουρσουνίδης.
Το 2-1 για τον ΠΑΣ έγινε στο 29’ με εκτέλεση φάουλ του Τσιατούρα.
Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-2 με τον Δερμιτζάκη.
Το 3-2 για τον ΠΑΣ έγινε στο 52’ με τον Γιαννάκη.
Διαιτητές ήταν οι Δημήτρης Θάνος, Κώστας Δάλλας, Δημήτρης Γούκος και Δημήτρης Κατηρτζίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάστακας, Κώνστας, Μπουτσουρής, Οικονόμου, Τσιάβος, Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Γιάτσος, Κατερίνης, Λιάκος, Μητσόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Νέος, Κλείτσας, Παπαβασιλείου, Κοζανίτης, Στεργίου, Γήτας, Τζάλλας, Γκολφινόπουλος, Σκούφαλης, Γραμμόζης, Νέος.
ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος, Χασιώτης, Καραγεωργίου, Καπετανόπουλος, Λαγωνίδης, Μαλιούφας, Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Δερμιτζάκης, Μαυρέας.
Αγωνίστηκαν και οι Κουρτσαλίδης, Κοσμίδης, Αλιβάνογλου, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Βουτσιάς, Αντωνόπουλος, Καποσούζης.