Προορισμός… Γιάννενα για 20 και πλέον ακαδημίες από όλη την Ελλάδα!

on .

TOURNOUA

• Με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 ομάδων θα πραγματοποιηθεί το 3ο Βίκος Cola Cup, το τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει η ΕΠΣΗΠ σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για ηλικίες από 10 έως 16 ετών.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί για 4 ημέρες από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 1 Ιουλίου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών και θα περιλαμβάνει ομάδες Κ-16, Κ-14, Κ-12 και Κ-10.
Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του 3ου Βίκος Cola Cup είναι το ενωσιακό της ΕΠΣΗΠ, στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι, αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου του Epirus Center.
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το τουρνουά αναμένεται να στεφθεί από επιτυχία. Οι συμμετοχές που έχουν γίνει γνωστές είναι οι εξής: ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΠΟ Ατσαλένιος, ΠΑΣ Αθηνών 1966, Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, Ηράκλειο, Αθλόπολις Ηρακλείου 2006, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αθηναΐδα, Ακαδημία Βασίλη Λάκη, Κηπούπολη Πετρούπολης, ΑΟΠΚ Πατίστα Καλαμάτας, Σταυράκι Ιωαννίνων, Κένταυρος Βριλησσίων, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, Άτλας Ιωαννίνων, Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης, Βουλιαγμένη, Ακαδημία Παθιακάκη, Play Άρτας, Ατρόμητος Χαλανδρίου και Άγιαξ Τρίκαλα.