Ανοικτές οι πόρτες του ΠΑΣ για τον Αλέξη Μιχαήλ

on .

MIXAHL ALEKSHS 1

• Τους οριστικούς τίτλους τέλους της 15χρονης καριέρας του Αλέξη Μιχαήλ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα -όπως έγραψε χθες ο «Πρωινός Λόγος»- επισημοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η γιαννιώτικη ομάδα.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας και ρέκορντμαν συμμετοχών. Η γιαννιώτικη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Μιχαήλ για την 15χρονη παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα, αναφέρθηκε στο ιστορικό γκολ με την Οντ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΣ και έκλεισε αποφεύγοντας να πει αντίο, αλλά εις το επανιδείν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει: «H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Μιχαήλ. Για 15 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στην επαγγελματική ομάδα του Π.Α.Σ. αλλά και από μικρότερος ξεκινώντας από τις ακαδημίες και τον Ερασιτέχνη. Προσέφερε τα μέγιστα με το χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του και θα μείνει στην ιστορία για το 1ο goal του Π.Α.Σ., σε ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ αλλά και για τις πάνω από 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Π.Α.Σ. στη μεγάλη κατηγορία. Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα και όπως είπες και εσύ «Δε θα πούμε αντίο αλλά ‘εις το επανιδείν, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς».

Φήμες για επιστροφή Γιαννίκογλου
Μετά από ένα σύντομο και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο περάσμα από την ΑΕΚ ο τερματοφύλακας Μάκης Γιαννίκογλου αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αθήνας και φήμες αναφέρουν για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για την επιστροφή του, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του.
Ο 26χρονος Καβαλιώτης πορτιέρο έφυγε πέρυσι από τον ΠΑΣ ως ελεύθερος για την ΑΕΚ, χωρίς όμως να καταφέρει να καταγράψει κάποια συμμετοχή με τον Δικέφαλο. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ και ο ίδιος έκανε αποχαιρετιστήρια και ευχαριστήρια δήλωση.