Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου

on .

alexioy

• Μετά τον Γιάννη Πετράκη ένα ακόμα σπουδαίο κεφάλαιο για τον ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε με την αποχώρηση του προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Ηπείρου μετά από 6 χρόνια παρουσίας.
Το έργο και ο επαγγελματισμός του Τρικαλινού γυμναστή τον κατέστησαν υπερπολύτιμο και ίσως το πιο σπουδαίο μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε ο ίδιος κατάφερε με τη δουλειά του να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΣ, στους συναδέλφους του γυμναστές της περιοχής, αλλά κυρίως στον κόσμο της ομάδας της Ηπείρου.
Από πλευράς ΠΑΣ υπήρχε επιθυμία να συνεχίσει ο Βασίλης Αλεξίου με δεδομένη την εξαιρετική συνεργασία, όμως όπως είναι λογικό, αυτό εξαρτιόταν από κάποιους παράγοντες, όπως το ποιος θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη. Φαίνεται πως ο Αργύρης Γιαννίκης θα επιλέξει συνεργάτες της δικής του επιλογής και κάποιους με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.
Ο Βασίλης Αλεξίου ενημέρωσε για την αποχώρηση του με ανάρτηση στο facebook, στην οποία ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον ΠΑΣ για τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στα Γιάννινα και ευχήθηκε συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή της ομάδας στην Super League.
Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Αλεξίου αναφέρει:
«Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνομαι ταυτόχρονα την υποχρέωση και την ανάγκη ηθικά και ουσιαστικά ως επαγγελματίας να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν τούτο το μακρό διάστημα στη κοινή μας πορεία, μια διαδρομή με μοναδικές εμπειρίες.
Κάθε τέλος, ακόμα και το πιο πικρό, είναι μια νέα αρχή αλλά κυρίως μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού δυνατοτήτων και στόχων με ρεαλισμό και πίστη για το μέλλον.
Στήριξη όλων στη νέα προσπάθεια. Συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή.
Ευχαριστώ όλους. Vamos PAS».
Κάθε τέλος αποτελεί μια νέα αρχή, όπως έγραψε και ο ίδιος ο Αλεξίου, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της νέας συνεργασίας του. Αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι στα Γιάννινα είναι ότι ο Βασίλης Αλεξίου, καθηγητής ΤΕΦΑΑ με αρκετές μεταπτυχιακές σπουδές, μια φορά κάθε εβδομάδα βρίσκονταν στην Αθήνα και δίδασκε σε ένα από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της πρωτεύουσας, το Αμερικανικό Κολλέγιο. Η οικογένεια του ζει στην Αθήνα και επομένως είναι λογικό ο ίδιος να αναζητήσει εκεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, έχει ήδη υπάρξει φημολογία για Ατρόμητο από Super League, αλλά και Απόλλωνα από Super League 2.