Νέα του ερασιτεχνικού

on .

thyella

Στις 7 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας για την Κατσικά
• Η Θύελλα Κατσικά ανακοίνωσε ότι η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στις 7 Αυγούστου, ενώ μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνουν και έξι φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα με: 24/8 Χουλιαράδες, 28/8 Βοτανικός , 31/8 Ζωοδόχο, 4/9 Νησί, 7/9 Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα και 11/9 με Σταυράκι.

Στους Χουλιαράδες συνεχίζουν Μιχάλης και Τάτσης
• Στην ομάδα των Χουλιαράδων θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Δημήτρης Μιχάλης (φωτο) και Θανάσης Τάτσης δύο βασικά στελέχη της πορείας της ομάδας του Σπύρου Τασιούλα αυτά τα χρόνια. Η διοίκηση με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάμπρου για την 3ετη προσφορά του στην ομάδα και για το ήθος που είχε.

Επανεκλογή Καραδήμα στην Προεδρία των Πραμάντων
• Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην Α.Ε.Πραμάντων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για μια ακόμη χρονιά πρόεδρος εκλέχθηκε ο Αποστόλης Καραδήμας. Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής: Πρόεδρος: Απόστολος Καραδήμας. Αντιπρόεδρος Α': Ανδρέας Χρύσης. Αντιπρόεδρος Β': Γεωργία Αρλέτου. Γεν. Γραμματέας: Χρήστος Γκούβας'. Ταμίας: Χρήστος Μπούτζας. Υπ. Δημ.Σχέσεων: Χρυσόστομος Βαίτσης. Γεν. Αρχηγός: Κωνσταντίνος Γεροδήμος.

Στην Αγία Μαρίνα ο Παύλος Γεωλδάσης
• Μετά από έξι χρόνια που αγωνίστηκαν μαζί με τη φανέλα της Ελεούσας οι δρόμοι των αδελφών Γεωλδάση χωρίζουν για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν την περίοδο 2012-13 με τον Γιώργο Γεωλδάση να πηγαίνει και πάλι στην Κόνιτσα) και τον Παύλο να είναι παίκτης της Αγίας Μαρίνας.
Ο Π. Γεωλδάσης ήταν από τους στυλοβάτες της Ελεούσας όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε εκεί και διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Πηγαίνοντας στην Αγία Μαρίνα θα συναντήσει έναν αδελφικό του φίλο τον Χρήστο Πασχάλη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Ελεούσα.

Με Αρχοντάκη στα γκολπόστ ο Αγροτικός
• Σε μια σημαντική μεταγραφή στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Αρχοντάκη από τον Θρίαμβο Σερβιανών.
Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ήταν ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην αγορά στη θέση αυτή μιας και έχει δείξει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται ότι είναι από τους κορυφαίους.