Ανεβάζει «στροφές» ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι

on .

PAS PROPONHSH KARPENHSI 2019

• Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα και αρκετή δουλειά συνεχίστηκε και χτες το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.
Ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν εντατικά με τους παίκτες το πρόγραμμα προετοιμασίας, αυξάνοντας ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ημέρες την ένταση των προπονήσεων. Μάλιστα, προσθέτουν και στοιχεία τακτικής στις ασκήσεις αλλά και το δίτερμα που γίνεται. Είναι χαρακτηριστικό της ακρίβειας με την οποία θέλει να εκτελούνται οι ασκήσεις ο Τρικαλινός κόουτς, το γεγονός ότι πριν από κάθε άσκηση δείχνει ακριβώς τι θέλει, ενώ διακόπτει άμεσα κάθε φορά που δεν εκτελείται όπως πρέπει από τους παίκτες.
Ο ΠΑΣ συμπλήρωσε ήδη 4 ημέρες στο Καρπενήσι και άπαντες είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά που γίνεται, αλλά και την φιλοξενία της ομάδας στο Hotel Avaris. Η δουλειά που γίνεται είναι αθόρυβη και ουσιαστική και «χτίζονται» οι βάσεις για την ομάδα της νέας σεζόν, που θα διεκδικήσει την άμεση επάνοδο στην Super League.
Η ομάδα της Ηπείρου θα παραμείνει στο Καρπενήσι 6 ημέρες ακόμα, μέχρι την Πέμπτη 1 Αυγούστου και όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει κάποιο φιλικό επί ευρυτανικού εδάφους. Αν δεν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ για την καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι την Τετάρτη 7 Αυγούστου με αντίπαλο τη Λάρισα στα Γιάννινα.
Φιλικό με την Παναχαϊκή
Το πέμπτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ οριστικοποιήθηκε χτες. Θα είναι με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο «Ζωσιμάδες» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου. Θα έχουν προηγηθεί τα δύο φιλικά με την ΑΕΛ και τα δύο φιλικά με τον Παναιτωλικό, ένα στα Γιάννινα και ένα στο Αγρίνιο.