Στην δεύτερη εβδομάδα στο Καρπενήσι μπαίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROETOIMASIA KARPENHSI 28 7 19

• Την πρώτη εβδομάδα της παρουσίας του στο Καρπενήσι ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να μπαίνει σήμερα στην 8η ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.
Το ευχάριστο για τον Αργύρη Γιαννίκη και το τεχνικό του επιτελείο είναι πως δεν έχει υπάρξει άλλος σοβαρός τραυματισμός μετά από αυτόν του Σεργκελασβίλι και οι παίκτες δουλεύουν εντατικά μέσα από καθημερινές διπλές προπονήσεις. Μοναδικός απόντας των τελευταίων δύο ημερών ο Βόσνιος Σαμίρ Ράντοβατς, ο οποίος χτύπησε στο νύχι του ποδιού του και προκειμένου να αποφευχθεί μια φλεγμονή προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο να μείνει εκτός φουλ ρυθμού για λίγες ημέρες και να κάνει ατομικό αντοχής και αερόβιες ασκήσεις.
Αντίθετα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΣ προφυλάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ωστόσο επανήλθε δριμύτερος. Εν τω μεταξύ, χτες Κυριακή, οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία το πρωί και στη συνέχεια είχαν ελεύθερη την υπόλοιπη ημέρα τους. Κάποιοι εξ αυτών επισκέφτηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας στο γραφικό χωριό Προυσό Ευρυτανίας, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να χαλαρώσουν στις καφετέριες του Καρπενησίου.

Διπλές προπονήσεις και πάλι
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση με αρκετή ένταση και παιχνίδια τακτικής, ενώ μετά το χτεσινό χαλάρωμα και το «μισό» ρεπό, οι παίκτες του ΠΑΣ επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις. Το πρωί στις 08:30 και το απόγευμα στις 18:00 είναι προγραμματισμένες οι δύο σημερινές προπονήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι την Πέμπτη 1 Αυγούστου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του στα Γιάννινα. Στο διάστημα της παραμονής του στην Ευρυτανία δεν θα δώσει κάποιο φιλικό προετοιμασίας και όπως όλα δείχνουν το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ θα είναι αυτό με την Λάρισα την Τετάρτη 7 Αυγούστου στα Γιάννινα.