Ελατοχώρι και Τσεπέλοβο στα ημιτελικά του τουρνουά Ζαγορίου

on .

zagori mpala

• Με δυο αγώνες και πολλά γκολ συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η 21η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου, στο γήπεδο του Τσεπελόβου.

Στον αγώνα του Σαββάτου για τον Β΄ όμιλο, Βρυσοχώρι - Ελατοχώρι ήρθαν 2-4 και την Κυριακή για τον Α΄ όμιλο, Τσεπέλοβο - Πάπιγκο 3-2. Ελατοχώρι και Τσεπέλοβο εξασφάλισαν την πρωτιά στους ομίλους τους και το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.
Το τουρνουά, στο οποίο μετέχουν έξι ομάδες σε δυο ομίλους και έχουν σημειωθεί στους τέσσερις πρώτους αγώνες συνολικά 26 γκολ, συνεχίζεται με το ακόλουθο πρόγραμμα: Σάββατο 3 Αυγούστου (Β΄ όμιλος) Κουκούλι – Βρυσοχώρι. Κυριακή 4 Αυγούστου (Α΄ όμιλος) Καπέσοβο – Πάπιγκο.
Στον Α΄ όμιλο το Τσεπέλοβο με δυο νίκες (6-3 το Καπέσοβο και 3-2 το Πάπιγκο) συγκέντρωσε έξι βαθμούς και εξασφάλισε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στον ημιτελικό της Κυριακής 11 Αυγούστου με αντίπαλο τον δεύτερο του Β΄ ομίλου που θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στο Κουκούλι και το Βρυσοχώρι, ομάδες που δεν έχουν ακόμη βαθμό.
Στον ημιτελικό του Σαββάτου 10 Αυγούστου πέρασε και το Ελατοχώρι με δυο νίκες ( 4-2 το Κουκούλι και με το ίδιο σκορ το Βρυσοχώρι) και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Καπέσοβο - Πάπιγκο, αμφότερες οι ομάδες χωρίς βαθμό.