Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης

on .

gyros

• Έτοιμοι να τρέξουν και φέτος, για 13η συνεχή χρονιά, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, δηλώνουν εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τον αριθμό των έως τώρα εγγραφών να προμηνύει ότι ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων θα σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ.
Ο αγώνας ξεκίνησε το 2007 από τον Α.Ο. Ποσειδών, στο πλαίσιο θεσμοθέτησης μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στα Γιάννενα, με κύριους στόχους την ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, την προβολή της περιοχής και την προστασία του φυσικού της πλούτου, μέρος του οποίου αποτελεί η λίμνη Παμβώτιδα.
Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μεγάλο χορηγό τη «Βίκος Α.Ε.», θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει και φέτος, επτά διαδρομές και συγκεκριμένα τις εξής: 30 χλμ Γύρος της λίμνης, 30 χλμ Δυναμικό βάδισμα, 10 χλμ Αγώνας δρόμου, 5 χλμ Αγώνας δρόμου Garmin, 1 χλμ Παραλίμνιος δρόμος «μαμά-καρότσι», 1 χλμ Παραλίμνιος δρόμος ΑΜΕΑ, 1 χλμ Family Run.
*Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο https://www.ioanninalakerun.gr/pages/participation.