Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ

on .

PAS PROETOIMASIA KARPENHSI 28 7 19

• Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα 1 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2019-2020, όπως ανακοίνωσε επίσημα η γιαννιώτικη ΠΑΕ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στη βασική κατηγορία στα 130 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα (θύρες 3,4 και 6) και 90 ευρώ στην παλιά (θύρες 9 και 10), δηλαδή υπάρχει μια μείωση της τάξης των 20 ευρώ και 10 ευρώ αντίστοιχα σε σχέση με τις περσινές τιμές. Αναλογικά με τα δεδομένα και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ, η μείωση θεωρείται χαμηλή για Super League 2.
Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας διατηρούνται στα 50 ευρώ και τα μαθηματικά στα 60, ενώ των ανέργων διαμορφώνονται στα 70 ευρώ, μόνο όμως στην παλιά σκεπαστή. Για όσους έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας (γεννημένοι από το 1954 και πριν) οι τιμές είναι 100 ευρώ στη μεγάλη και 80 ευρώ στην παλιά σκεπαστή.
Οι παλαιοί κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου, αν και δεν προβλέπεται κάποια άλλη μείωση για όσους στήριξαν την ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια.
Συνολικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας χρονικά θα κρατήσει μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δίνει και φέτος τη δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν διαρκείας, τα οποία ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο μέχρι και τη φάση των "16".
Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της ομάδας στο Πανηπειρωτικό Ανατολής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019/2020
ΘΥΡΕΣ 3-4-6 ΘΥΡΑ 3VIP ΘΥΡΑ 3VIP ΘΥΡΑ 5 ΘΥΡΕΣ 9-10
(H-Θ-Ι) (Λ ΕΩΣ Σ)
ΚΑΝΟΝΙΚΑ 130 200 175 300 90
ΠΑΙΔΙΚΑ 50 — — — 50
ΜΑΘΗΤΙΚΑ 60 — — — 60
ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ 100 — — — 80
ΑΝΕΡΓΩΝ — — — — 70

Μπαράζ ο δεύτερος της Super League 2
Με οριακή πλειοψηφία και ψήφους 9-8 το χτεσινό συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή μπαράζ ανάμεσα στον προτελευταίο της Super League και τον δεύτερο της βαθμολογίας της Super League 2.
Ουσιαστικά, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να εγκρίνει την προκήρυξη της Super League 1, ότι δηλαδή θα υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα απευθείας από την πρώτη κατηγορία και ο προτελευταίος θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Super League 2. Στον αντίποδα εκείνο που επιδίωκε η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ήταν να ανέβουν απευθείας δύο ομάδες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στους μειοψηφίσαντες ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, κάτι που δείχνει και τους συσχετισμούς δυνάμεων που δημιουργούνται πλέον μέσα στην ΕΠΟ.
Στις τάξεις των ομάδων της Super League 2, ανάμεσα τους και ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για την χτεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πλέον οι ΠΑΕ καλούνται να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στο θέμα. Για τον λόγο αυτό την Παρασκευή 2 Αυγούστου αποφασίστηκε η διεξαγωγή έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου οι ομάδες να δουν τα νομικά περιθώρια που έχουν και να αποφασίσουν αν θα προσφύγουν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο εναντίον της χτεσινής απόφασης.
Στο ΔΣ της Παρασκευής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12:00, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για περικοπές της τάξης του 60% σε σχέση με το προσύμφωνο που υπήρχε με την ΕΡΤ.

Καρπενήσι τέλος για τον ΠΑΣ
Στη βάση του στα Γιάννινα επιστρέφει σήμερα ο ΠΑΣ καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.
Μετά την πρωινή προπόνηση στην πόλη της Ευρυτανίας, η αποστολή της ομάδας της Ηπείρου θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ο Αργύρης Γιαννίκης και το τεχνικό του επιτελείο είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά που έγινε μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας του Αυγούστου.
Με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι θα δοθεί διήμερο ρεπό στους παίκτες και ουσιαστικά η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου ενόψει του πρώτου φιλικού με αντίπαλο τη Λάρισα στα Γιάννινα την Τετάρτη 7 Αυγούστου.