Τη Δευτέρα ξεκινά το τελικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ

on .

PAS PROETOIMASIA KARPENHSI IOYLIOS 2019 

Σε μίνι-διακοπές βρίσκονται από χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς τους δόθηκε τριήμερο ρεπό από τον Αργύρη Γιαννίκη προκειμένου να... φορτίσουν τις μπαταρίες, μετά το απαιτητικό και κοπιαστικό βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε τις δέκα προηγούμενες ημέρες στο Καρπενήσι.
Οι περισσότεροι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας. Το πρώτο και το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν, όμως ακολουθεί το τρίτο που θα διαρκέσει περίπου 1,5 μήνα, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, περίπου στις 20 Σεπτεμβρίου.
Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα στα Γιάννινα.
Στο "Ζωσιμάδες"  το φιλικό με την ΑΕΛ
Το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο την ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:30 στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες" και θα αποτελέσει το πρώτο τεστ της νεανικής και ανανεωμένης ομάδας που δημιουργεί ο Αργύρης Γιαννίκης.
Να σημειωθεί ότι αντίπαλοι του ΠΑΣ για πρώτη φορά θα βρεθούν ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας της Ηπείρου Αλέξης Μιχαήλ και o Ευριπίδης Γιάκος, δύο Γιαννιώτες παίκτες που αποχώρησαν πρόσφατα και μετά από 15 και 11 χρόνια αντίστοιχα στους Ηπειρώτες.
Παράλληλα έγιναν γνωστές από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα οι ημερομηνίες, ώρες και έδρες και στα υπόλοιπα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 18.30 , ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί ακόμη μια ομάδα της Super League 1 στους Ζωσιμάδες, τον Παναιτωλικό.
Στο Αγρίνιο θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ την Κυριακή 18 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο γήπεδό του για τη φιλική αναμέτρηση, με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα να ανακοινώνεται την εβδομάδα πριν τον αγώνα.
Στο Εθνικό μας Στάδιο θα δώσει ακόμη δυο φιλικά ο ΠΑΣ, με Παναχαΐκή και Λάρισα. Την ομάδα της Αχαίας που θα έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ, θα την αντιμετωπίσει το Σάββατο 31 Αυγούστου, ενώ τους Θεσσαλούς το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.
Οι ώρες διεξαγωγής και των δυο προαναφερθέντων παιχνιδιών θα γίνουν γνωστές την εβδομάδα πριν τους αγώνες.
Ματαιώθηκε το Δ.Σ
Οι πρόσφατες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο του πρωταθλήματος της Super League 2, με τις ομάδες να μη δέχονται τη μεγάλη μείωση στο τηλεοπτικό τους συμβόλαιο αλλά και την απόφαση της ΕΠΟ να αποφασίσει υπέρ της προκήρυξης της Super League, για αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της πρώτης κατηγορίας και του δευτεραθλητή της Super League 2 είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί το προγραμματισμένο, για χθες, Διοικητικό Συμβούλιο  της Super League 2.