Συνεχίζουν τέσσερις - απέκτησε Κόλλια

on .

as giannena

Στον Α.Σ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τέσσερις αθλήτριες που προέρχονται από άλλους συλλόγους,οι οποίοι εκ νέου παραχώρησαν τις αθλήτριες τους στον γιαννιώτικο σύλλογο.
Η πασαδόρος Χρυσάνθη Σαββάογλου από τον ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, η Κατερίνα Κατσόγιαννου από τον ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, η Ελένη Τοπάλη από τον ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ και Η Γιώτα Ντέρου του ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Η Χρυσάνθη Σαββάογλου αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον προπονητή αφού τα τελευταία χρόνια είναι μια από τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας των γυναικών.
Τοπάλη και Κατσόγιαννου έχουν την εμπειρία πλέον της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων που ο σύλλογος θα θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Η Γιώτα Ντέρου συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει και πάλι το παρόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Η αθλήτρια του ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της θα παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν στα Γιάννενα και στην ομάδα του ΓΑΣ αποτελώντας άλλη μια αξιόλογη λύση για τον προπονητή.
Οι ανακοινώσεις της διοίκησης:
«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά την Γιώτα με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά».
Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την εκ νέου παραχώρηση της αθλήτριάς τους».
«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά τις Χρυσάνθη, Κατερίνα και Ελένη με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά» Επίσης ευχαριστεί θερμά τα ΔΣ των σωματείων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ για την εκ νέου παραχώρηση των αθλητριών τους».
Σημαντική προσθήκη η Κόλλια
Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΑΣ Γιάννενα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την Μαίρη Κόλλια.
Μια αθλήτρια που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με ομάδες της Volley League και της Pre-league όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, οι Μακεδόνες Αξιού, ο ΑΟ Λαμίας και ο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από τον οποίο και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.
Η 26χρονη ύψους 1.82cm αθλήτρια είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται ως Ακραία/Διαγώνια και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.
Η δήλωση της Μαίρης Κόλλια στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’:
«Είναι χαρά μου που φέτος θα συνεργαστώ με την ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα. Μετά από μία όμορφη προσέγγιση που είχα από τα μέλη της Διοίκησης αποφάσισα να συνεχίσω τη καριέρα μου στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο ΓΑΣ όπου τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν και μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριες μου να πετύχουμε τους στόχους της Διοίκησης!!!».
Η ανακοίνωση  της Διοίκησης:
Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Μαίρη Κόλλια στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.