Τέσσερις μεταγραφές, δύο ανανεώσεις η Ανατολή

on .

anatolh

• Την ισχυροποίηση της ομάδας ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προσπαθεί να κάνει η διοίκηση της Ανατολής ομάδας και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές ποδοσφαιριστών με εμπειρία από αυτό το πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από το Σούλι Παραμυθιάς οι Άγγελος Νάσιος, Δημήτρης Τσουμάνης, Φίλιππος Μαρμούτας και Στέφανος Μαλάτος, όλοι πέρυσι πρωταγωνιστές στην παραμονή του Σουλίου στη Γ΄Εθνική και στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Στον «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ» και το Χρήστο Καλύβα μίλησαν και οι τέσσερις παίκτες τόσο για τη μεταγραφή τους όσο και για συνεργασία τους για μια ακόμη φορά με τον προπονητή Ανέστη Ζώη.
Άγγελος Νάσιος: «Αρχικά εύχομαι να έχουμε μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα της Παραμυθιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της Ανατολής και θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα μου να καθιερωθεί στη Γ’ Εθνική. Χαρούμενος που θα έχω ξανά προπονητή τον κ. Ζώη. Εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Ευχαριστώ την διοίκηση της Ανατολής για την εμπιστοσύνη της. Καλή χρόνια με υγεία».
Δημήτρης Τσουμάνης: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή συνέχεια. Όσον αφορά τη νέα μου ομάδα, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την πρόταση τους να ενταχθώ στην ομάδα της Ανατολής και τους υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κ. Ανέστη Ζώη, ο οποίος υπήρξε προπονητής μου επί σειρά ετών. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και αναμφίβολα ο άνθρωπος των επιτυχιών. Τέλος εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».
Φίλιππος Μαρμούτας: «Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει. Ανάμεικτα τα προσωπικά μου συναισθήματα για τη χρονιά που μας πέρασε, αφού ένας τραυματισμός μου στοίχισε την απόχη μου από το περσινό πρωτάθλημα . Αισθάνομαι ευγνώμων όμως για την επιστροφή μου στα γήπεδα αυτή τη φορά με την ομάδα της Ανατολής. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον κύριο Ζώη που μου έδωσε την ευκαιρία, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ ξανά στο παρελθόν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα».
Στέφανος Μαλάτος: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα της Ανατολής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή κ. Ζώη για την πρόταση να έρθω στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που θα έχω ως προπονητή τον κ. Ζώη και πιστεύω θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Παραμυθιάς για τον χρόνο που περάσαμε εκεί, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας».
Εκτός από τις μεταγραφές, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες από το περσινό ρόστερ, τους Γιώργο Χριστακόπουλο και Παναγιώτη Τζίμα.