Νέα του ερασιτεχνικού

on .

eras

Στον Πωγωνάτο Ντεμίρης, Μακρής και Φειζουλά
• Τις τρεις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πωγωνάτος και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Σπύρος Ντεμίρης από Πετσάλι , ο Χρήστος Μακρής από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και ο Ορέστης Φειζουλά (φωτο) από το Ροδοτόπι.
Παράλληλα με τις μεταγραφές η διοίκηση ανακοίνωσε ότι παρέμειναν στην ομάδα όλοι οι παίκτες που την αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό είναι σημαντικό για την ακριτική ομάδα.
Η διοίκηση εντός των ημερών θα ανακοινώσει ακόμη τρεις μεταγραφές.

Επιστροφή Κυπριανού στο Ροδοτόπι
• Στο Ροδοτόπι επέστρεψε ο Δημήτρης Κυπριανός μετά από ένα χρόνο απουσίας σε Ζωοδόχο και Κληματιά.
Ο 23χρονος μπακ μετά από τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους στην ομάδα του χωριού, είχε αποχωρήσει αρχικά για να αγωνιστεί στη Ζωοδόχο και στη συνέχεια στην Κληματιά, παίρνοντας την απόφαση να επιστρέψει στο Ροδοτόπι για να το ενισχύσει στη φετινή του προσπάθεια.
Η ανακοίνωση της Πασσαρώνας Ροδοτοπίου
«Υποδεχόμαστε με χαρά στην ομάδα μας τον Δημήτρη Κυπριανό που είναι η πρώτη μεταγραφή για φέτος. Για την ακρίβεια πρόκειται για επιστροφή στην ομάδα του χωριού του μετά από απουσία ενός έτους που αγωνίστηκε αρχικά στην Ζωοδόχο και μετά στην Κληματιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό».
Με την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του κορμού της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, συνεχίζουμε την προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας.

Στην Κρύα ο Θεόφιλος Συμεωνίδης
• Σε μια ακόμη προσθήκη ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή προχώρησε η Κρύα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Θεόφιλου Συμεωνίδη από το Πέραμα.
Ο Συμεωνίδης είναι μια επιλογή του προπονητή της Κρύας Αντώνη Δημητρίου αφού τον γνωρίζει καλά από την περσινή συνεργασία που είχαν οι δύο τους στην Προοδευτική Περάματος και ξέρει ότι μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις και πολλά πράγματα στην Κρύα.
Η διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Θεόφιλο Συμεωνίδη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και να μπορέσουν όλοι μαζί να επιτύχουν τους στόχους.

 

Τέσσερις μεταγραφές για τα Σερβιανά
• Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Θρίαμβος Σερβιανών στην προσπάθεια που κάνουν διοίκηση και προπονητής ώστε η ομάδα να προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Χωραβάτης Βασίλειος και Λάμπρος Αλεξίου (τερματοφύλακας) από τη Μουσιωτίτσα, ο Χαράλαμπος Καλογέρης (φώτο) από τον Ολυμπιακό Βοτανικού και ο Βασίλης Τσιρώνης από την Κόντσικα.

Νέος τεχνικός ο Θρασκιάς στο Ροδοτόπι
• Ο Γιώργος Θρασκιάς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ροδοτοπίου για τον πάγκο της ομάδας.
Ο Θρασκιάς ήταν προπονητής της Α.Ε Μικρασιατών την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πετυχαίνοντας να φτάσει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ.
Έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας του Ροδοτοπίου, ενώ έχει θητεύσει ως προπονητής σε Κρύα, Περίβλεπτο, Κόντσικα, Πωγωνάτο.
H ανακοίνωση του Δ.Σ
«Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιώργος Θρασκιάς.
Τον υποδεχόμαστε με χαρά στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει την προπονητική του διαδρομή και ελπίζουμε με τη βοήθειά του να έχουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο».

Στον πάγκο του Περάματος ο Κοζανίτης
• Από το Πέραμα δεν φεύγει ο Αντώνης Κοζανίτης, ο οποίος μετά τη περσινή του θητεία στον πάγκο της γυναικείας ομάδας αναλαμβάνει πλέον αυτόν της ανδρικής ομάδας της Προοδευτικής.
Να σημειωθεί ότι ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Προοδευτικής.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει παραστάσεις από πάγκους ομάδων του ερασιτεχνικού, μεταξύ των οποίων του Βελισσαρίου, της Ηλιόκαλης, των τμημάτων υποδομής στην Ανατολή, στον Άτλα κ.α.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ
Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Κοζανίτη.
Ο Αντώνης με θητεία και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και του πλάνου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ευχόμαστε στον Αντώνη Καλή επιτυχία στο έργο του.

Στη Θύελλα Κατσικάς ο Αναγνωστόπουλος
• Τον Λευτέρη Αναγνωστόπουλο από τον ΠΑΟ Κουτσελιού απέκτησε η Θύελλα Κατσικάς.
Ο Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του τέσσερις αγωνιστικές περιόδους (τρεις χρονιές στην Α- μια στη Β), μετρώντας συνολικά 11 τέρματα, ενώ αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας. ‘
Έχει παίξει μια σεζόν στον Αετό Χαροκοπίου, ενώ μέχρι 14 ετών έπαιζε σε τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 22χρονος μέσος εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα ανήκει σε μια ιστορική ομάδα, ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.
Τέλος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κουτσελιού για τη στήριξή τους αλλά και τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος καλή πορεία.

Νέος προπονητής ο Γκολφινόπουλος στο Μέτσοβο
• O Kώστας Γκολφινόπουλος είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Μαλισόβα στον πάγκο του ΠΑΣ Μέτσοβο.
H διοίκηση του ΠΑΣ Μέτσοβο τον καλωσορίζει στην ομάδα, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΣ Μέτσοβο 1968 με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γκολφινόπουλο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, πολλές νίκες και καλή συνεργασία στο νέο μας κοουτς. Επίσης, ανακοινώνουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Στην Κατσικά ο Κώστας Γιωτάκης

• Την απόκτηση του 19χρονου αριστερού μπακ-χαφ Κωνσταντίνου Γιωτάκη από τον Θρίαμβο Σερβιανών ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς.
Ο Γιωτάκης το πρώτο εξάμηνο της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε με την Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τα Σερβιανά με τα οποία κατέκτησε και το κύπελλο ΕΠΣΗΠ.


Παραμονή Κώστα και Βλαχόπουλου στην Κληματιά
• Η νέα διοίκηση της Κληματιάς έπιασε γρήγορα δουλειά και σε συνεργασία με τον προπονητή Σπύρο Μάνθο ήρθε σε συμφωνία στο να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα οι Αλέξης Κώστας και Γιάννης Βλαχόπουλος.
Και οι δύο παίκτες όλα προσέφεραν αρκετά όσο καιρό είναι στην ομάδα και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι ώστε να επιτευχθεί πέρυσι ο στόχος της παραμονής.

Σημαντικές προσθήκες με Αγγέλη  και Αναγνώστου για τους Ραφταναίους
• Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες έκανε η ομάδα των Ραφταναίων συνεχίζοντας έτσι την ενίσχυση της.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν από την Κόντσικα ο αμυντικόε Στέφανος Αγγέλης και ο επιθετικός Αντώνης Αναγνώστου οι οποίοι ήταν πέρυσι από τους βασικούς συντελεστές της Κόντσικας στο να πάρει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
Δύο παίκτες με αρκετή εμπειρία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα βοηθήσουν την ομάδα του κ. Νίκου στο να πετύχει τους στόχους της.

Πήρε Καράσα και Καραφλιά η Κράψη
• Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε η ομάδα της Κράψης και συγκεκριμένα τον 18χρονο Σταύρο Καράσα από την Προοδευτική Περάματος και τον 23χρονο Μιχάλη Καραφλιά από τα Πράμαντα.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος Γιάννης Πασιάς κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν δύο ακόμη μεταγραφές.

Ο Β. Κλείτσας προπονητής τερματοφυλάκων στον Αγροτικό Αστέρα
• Με ανακοίνωση της η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά, γνωστοποίησε ότι προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βαγγέλης Κλείτσας, ο οποίος έχει θητεία σε Θρίαμβο Σερβιανών, Θεσπρωτό αλλά και τμήματα υποδομής.
Με τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Τάτση για ένα διάστημα είχαν συνυπάρξει πέρυσι στον Θρίαμβο Σερβιανών.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
«Ο Αγροτικός Αστέρα Άνω Καλαμά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κλείτσα . Στόχος της διοίκησης είναι η ενδυνάμωση σε όλους τους τομείς και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την δημιουργία άριστων συνθηκών σε όλους τους τομείς.»