«Αποκαλυπτήρια» του ΠΑΣ απέναντι στην Α.Ε. Λάρισας

on .

PAS PROETOIMASIA 6 8 19

• Το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα (6:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υποδέχεται τη Λάρισα στο "Ζωσιμάδες", με τους Γιαννιώτες φιλάθλους

να έχουν μια πρώτη ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα που δημιουργεί ο Αργύρης Γιαννίκης.
Μετά από περίπου 35 ημέρες προετοιμασίας και κοπιαστικών προπονήσεων, τόσο στα Γιάννινα όσο και στο Καρπενήσι, ο ανανεωμένος ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη δίνει το πρώτο φιλικό τεστ, στο οποίο ο Τρικαλινός προπονητής θα δοκιμάσει όλα όσα δουλεύει με τους παίκτες, ενώ θα διαπιστώσει και τον βαθμό αφομοίωσης των όσων ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις.
Αντίπαλος θα είναι η Λάρισα του Αλέξη Κούγια, η οποία θα αγωνιστεί στην Super League 1 και για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΣ οι Αλέξης Μιχαήλ και Ευριπίδης Γιάκος. Για τους Λαρισαίους το σημερινό είναι το τέταρτο φιλικό προετοιμάσιας καθώς ήδη έχουν παίξει με Πανιώνιο, Βόλο και Παναιτωλικό, φιλικά στα οποία αναδείχτηκαν ισόπαλοι.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε χτες με μία πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Ο Αργύρης Γιαννίκης έριξε το βάρος στην τακτική και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Τρικαλινός τεχνικός δούλεψε μαζί με τους παίκτες κυρίως πάνω στην επιθετική ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, ζητώντας από τους παίκτες του να κάνουν διαρκώς κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε αυτό εξυπηρετούσε και το παιχνίδι που έγινε οκτώ εναντίον δέκα, ενώ ήταν χαρακτηριστική η ατάκα του προς τους παίκτες ότι θα πρέπει να χύνουν αίμα σε κάθε παιχνίδι προκειμένουν να φτάνουν στη νίκη.

Απόντες Σκόνδρας και Κρίζμαν
Από την χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι Αποστόλης Σκόνδρας και Σάντι Κρίζμαν που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τον Ντούσαν Πάντελιτς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα στους κοιλιακούς από το περσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ίσως χρειαστεί να γίνει επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για παραπάνω από ένα μήνα. Μέχρι τώρα το ιατρικό επιτελείο προτίμησε μια συντηρητική αγωγή, η οποία όμως δεν διόρθωσε την κατάσταση.
Χτες το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΣ ξεκουράστηκαν και σήμερα το πρωί στις 08:30 θα γίνει προπόνηση με έμφαση στις στατικές φάσεις καθώς το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με την ΑΕΛ.

Διαιτητής ο Τσέτσιλας
Διαιτητής από τα Γρεβενά ορίστηκε για το σημερινό φιλικό του ΠΑΣ με την ΑΕΛ στο "Ζωσιμάδες". Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα από την ΕΠΣ Γρεβενών, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Θεόφιλο Μωυσιάδη και Θανάση Θανασιά από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Πάνος.

Γενική είσοδος 5 ευρώ
Το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λάρισα θα δώσει την ευκαιρία στους Γιαννιώτες να δουν για πρώτη φορά από κοντα παιχνίδι της ομάδας της Ηπείρου. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν. Φυσικά, όσοι έχουν πάρει εισιτήρια διαρκείας, αυτά θα ισχύουν κανονικά για το σημερινό φιλικό αγώνα. Η θύρα 4 του Εθνικού Σταδίου θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και από εκεί θα γίνεται η είσοδος, ενώ η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 17:00 και μετά στο εκδοτήριο που θα ανοίξει δίπλα ακριβώς από τη συγκεκριμένη θύρα.