Νέα του ερασιτεχνικού

on .

stavraki

Τον Νάκο απέκτησαν οι Χουλιαράδες
• Τον τερματοφύλακα Θεόδωρο Νάκο απέκτησαν από την Α.Ε Μικρασιατών οι Χουλιαράδες. Ο νεαρός πορτιέρο έφτασε με την ΑΕΜ μέχρι τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Με τη συγκεκριμένη κίνηση κλείνει και η τριάδα τερματοφυλάκων των Χουλιαράδων με τον έμπειρο Γκορτζή και τους Θεμελή, Νάκο.
Με ανακοίνωσή τους οι Χουλιαράδες τον καλωσορίζουν στην ομάδα, ενώ ευχαριστούν τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Βελτσίστα για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται ό,τι καλύτερο με την Ανατολή.

 Στο Πέραμα Ντοντοβέτσι και Ζιάκκας
• Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η Προοδευτική Περάματος και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Εμιλιάνο Ντοντοβέτσι από το Πετσάλι και ο Σταύρος Ζιάκκας, ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τη φανέλα της Προοδευτικής.

 

Κουκοδήμος και Τζούμας στην Κρύα
• Η μεταγραφική ενίσχυση της Κρύας συνεχίζεται με την ομάδα του Αντώνη Δημητρίου να αποκτά δύο ποδοσφαιριστές μετά τους Κοτσώνη και Παπαγιάννη. Τους Νίκο Κουκοδήμο από το Πέραμα και Σπύρο Τζούμα από την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η προετοιμασία της ομάδας έχει ξεκινήσει με ικανοποιητική συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις, ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για την Κρύα, με τη διοίκηση να κάνει το καλύτερο δυνατό για να παρουσιαστεί ενισχυμένη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Πρόεδρος ο Γ. Μαυρίδης στην ΑΕΜ
• Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Μικρασιατών, όπου Πρόεδρος θα είναι τη φετινή χρονιά ο Γιάννης Μαυρίδης.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.
Πρόεδρος: Μαυρίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Ναυρόζογλου Λεωνίδας
Γεν. Γραμματέας: Καραντωνίου Πρόδρομος
Γεν. Αρχηγός: Παρουτιάδης Ανδρέας
Ταμίας: Ναυρόζογλου Αθανάσιος
Υπ. Δημ. Σχέσεων: Ναβρούζογλου Κύρριλος
Έφορος υλικού: Ανανιάδης Γεώργιος
Μέλη: Ταστεμηρίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Γεώργιος

 

Στις 11/09 το μπαράζ ανόδου στη Β’ Ερασιτεχνική
• Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 16.45 στο γήπεδο του Ασβεστοχωρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Φλόγα Πετσαλίου και Αχέροντα Ρωμανού για μια θέση στη Β’ Ερασιτεχνική.
Στις 20.00 της ίδιας ημέρας, θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ ο διαχωρισμός των ομίλων και η κλήρωση των αγώνων σε Β και Γ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

 

Στην Ελεούσα Βάσσιος, Μπαλανίκας,Μαμακής και Μπανδέλης
• Συνεχίζει την ενίσχυση της η Θύελλα Ελεούσας με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει δύο μεταγραφές Βάσσιο (Ροδοτόπι) και Μπαλανίκα (Κανάλια Κέρκυρας) και δύο επιστροφές Μαμακή (Λαψίστα) και Μπανδέλη (Κρύα).

 

Στην Κόντσικα ο Γκοτζιάς
• Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα της Κόντσικας αποκτώντας τον 23χρονο τερματοφύλακα Κώστα Γκοτζιά ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Καστρίτσας.
Ο Γκοτζιάς παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ένας από τους έμπειρους τερματοφύλακες, μιας και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Θύελλα Κατσικά, η Πίνδος Κόνιτσας και το Κουτσελιό.


Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία της Θύελλας Κατσικάς
• Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία της Θύελλας Κατσικάς ενόψει της ερχόμενης σεζόν, με τους παίχτες να προπονούνται στο βοηθητικό γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Πέτρου Κοντοδήμα.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τις 7 Αυγούστου και η ομάδα εδωσε ήδη το πρώτο φιλικό με τους Χουλιαράδες, στο οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-3. Θα ακολουθήσουν εντός με Βοτανικό (28/08), στη Ζωοδόχο (31/08), εντός με Νησί στις 04/09 και Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα στις 07/09 και το τελευταίο προγραμματισμένο φιλικό στο Σταυράκι στις 11/09.
Στη Θύελλα έχει παραμείνει ο βασικός κορμός από τη περσινή σεζόν, με ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιστρέφουν από τραυματισμό και να υπολογίζονται φέτος κανονικά( Χαλιάσος, Λέκκας, Βαρτζιώτης Βασίλης), από την Κ16 έχουν ανέβει στην ανδρική ομάδα δυο ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχουν αποκτηθεί οι Νάκος, Κωνσταντινίδης, Πότσης Γ, Αναγνωστόπουλος και Γιωτάκης.
Έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Παπαβασιλείου, ενώ ο Γκούρας Δημήτρης από τις ακαδημίες της ομάδας ανήκει πλέον στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης!
Ο «Π.Λ» βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο βοηθητικό γήπεδο της Κατσικάς και συνομίλησε με τον προπονητή Πέτρο Κοντοδήμα.

«Έχουμε βάλει στόχο το Κύπελλο»
Ο προπονητής της Θύελλας ανέφερε ότι δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες εκτός αν παρουσιαστεί κάποια ιδιαίτερη περίπτωση, ότι η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και πως θα το παλέψει για κάποιο τίτλο, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Δέχθηκα μια πρόταση από τη Θύελλα και την αποδέχθηκα,γιατί είναι από τις ομάδες που σου προσφέρουν κάποια πράγματα για να μπορείς να δουλέψεις» σημείωσε μεταξύ άλλων.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

 

Εντείνεται η προετοιμασία της Καστρίτσας
• Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε προετοιμασία ο Αγροτικός Καστρίτσας με στόχο να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.
Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται υπό τις οδηγίες τόσο του προπονητή τους Μανόλη Λιαπάκη, όσο και του γυμναστή Βασίλη Καλτσή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής από την ομάδα έχει αποχωρήσει ο τερματοφύλακας Κώστας Γκοτζιάς, ενώ έχουν αποκτηθεί επτά ποδοσφαιριστές( Θανάσης, Σπαλιάρας, Γρηγοριάδης, Ορφανός, Αναστασιάδης, Αλεξίου και Γιάννης Ναυρόζογλου).
Τα φιλικά που θα δώσει είναι με Πωγωνάτο στις 28/08, Θύελλα Ελεούσας στις 31/08, Αγία Μαρίνα στις 04/09, Ηλιόκαλη 07/09 και το πιο δυνατό τεστ με το Σούλι Παραμυθιάς στις 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Καστρίτσας.
Ο Π.Λ. βρέθηκε στο γήπεδο της Καστρίτσας στην εναρκτήρια προπόνηση και συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας Μανόλη Λιαπάκη και τον Πρόεδρο Βασίλη Γεωργανά.

Οι δηλώσεις του Μ. Λιαπάκη
«Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία το βασικότερο, για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων αλλά και σε εσάς που καλύπτετε το ερασιτεχνικό. Εμείς αυτό που κοιτάμε φέτος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Ο βασικός κορμός της ομάδας από πέρυσι έχει παραμείνει, έχουν γίνει κάποιες προσθήκες, αυτό όλο μαζί πρέπει να το «παντρέψουμε» μέσα από πολύ δουλειά για να βγάλουμε ένα καλό σύνολο».
Για το αν η ομάδα σκοπεύει σε κάποιο τίτλο: «Το να λέμε έξω από το γήπεδο πάμε για πρωτάθλημα δεν λέει κάτι, το θέμα είναι να το δείξουμε στο γήπεδο εκεί είναι ο καθρέπτης, όσους παίχτες και να πάρεις (όχι για την Καστρίτσα) το θέμα είναι τι θα παρουσιάσουν μέσα στο γήπεδο».

Ο Β. Γεωργανάς
«Να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ό,τι καλύτερο στον καθένα για την ομάδα του. Όσο για τη δική μας ομάδα πιστεύω ότι κινούμαστε σε σωστά πλαίσια, καλό γήπεδο.
Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο είτε με προσωπική εργασία είτε με τη βοήθεια του Δήμου».
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει συνεχίζει προπονήσεις το Σταυράκι
• Το απόγευμα της Δευτέρας, στις πολύ καλές εγκαταστάσεις του Λέανδρος Καμηνάς, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Σταυρακίου 2009, σημαίνοντας παράλληλα και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σύσσωμη διοίκηση, προπονητής, παίκτες (παλιοί και νέοι), αλλά και απλοί φίλαθλοι της ομάδας, παρευρέθησαν στην πρώτη επίσημη προπόνηση, ενώ πριν το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Παράλληλα, τη συνεργασία με ένα θρύλο των γηπέδων που άφησε ιστορία αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη ανακοίνωσε το Σταυράκι με τον "Λόκο" να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στα τμήματα υποδομών του ΑΟΣ.
Ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Ναθαναήλ, τόνισε πως η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και πως και ο φετινός στόχος της ομάδας είναι αυτός.
Αναλυτικά: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, καταρχήν, και υγεία σε όλους τους πρωταγωνιστές. Ξεκινάμε μια χρονιά γεμάτη φιλοδοξίες, με στόχο η ομάδα του Σταυρακίου να πρωταγωνιστήσει, έτσι κι αλλιώς, είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί. Από την πλευρά μου, γνωρίζω ότι αναλαμβάνω ένα δύσκολο έργο και θα προσπαθήσουμε, με τα παιδιά που έχουν έρθει, αλλά και με τα παιδιά που έμειναν, να βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που έχουν έρθει από τις ακαδημίες και θα το παλέψουμε με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια».
Στο αν η απευθείας άνοδος είναι ο στόχος της ομάδας: «Η απευθείας άνοδος είναι ένας δύσκολος στόχος, είναι ένας μαραθώνιος 30 αγώνων, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη συνέπεια για να έρθει η απευθείας άνοδος. Δεν θέλω να πω για απευθείας άνοδο, θα πω να το παλέψουμε, θα πω να πρωταγωνιστήσουμε, και ότι ευχή όλων, για αυτή την ομάδα με αυτές τις εγκαταστάσεις, είναι να φτάσει εκεί που της αξίζει».
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ