Πρεμιέρα (εκτός) με Παναχαϊκή θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

SUPER LEAGUE 2

• Με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Πάτρα και Λιβαδειά θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, όπως προέκυψε από τη χτεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η ομάδα της Ηπείρου θα ταξιδέψει στην Πάτρα στην πρεμιέρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή και τη δεύτερη αγωνιστική στη Βοιωτία για να κοντραριστεί με τον Λεβαδειακό. Η… γκίνια των συνεχόμενων εκτός έδρας παιχνιδιών συνοδεύει τον ΠΑΣ και στο φετινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μιας και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές θα δώσει τρία ματς μακριά από το «Ζωσιμάδες». Στην Πάτρα, στη Λιβαδειά και στα Χανιά.
Φυσικά, τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά και διαφορετικές και οι προσδοκίες για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΠΑΣ θα δώσει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι την 3η αγωνιστική, υποδεχόμενος στο «Ζωσιμάδες» την ομάδα του Εργοτέλη.
Την Κυριακή  στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει τον Καραϊσκάκη Άρτας,μια ομάδα που θα βρει μπροστά του στην Super League 2.
Το πρωτάθλημα εφόσον όλα τακτοποιηθούν με τα τηλεοπτικά, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα γίνουν 22 αγωνιστικές. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου από τις θέσεις 1 έως και 6 θα διεξαχθούν play off. Ο πρώτος των play off θα ανέβει απευθείας στη Super League 1 και ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας.
Από τις θέσεις 7 έως και 12 θα γίνουν play out με τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται. Ουσιαστικά θα γίνουν δύο μίνι πρωταθλήματα των 10 αγωνιστικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Παναχαϊκή-ΠΑΣ Γιάννινα
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης Άρτας
Απόλλων Πόντου-Χανιά
Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα
Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης
Πλατανιάς-Λεβαδειακός

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα
1η αγωνιστική Παναχαϊκή - ΠΑΣ Γιάννινα
2η αγωνιστική Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
3η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης
4η αγωνιστική Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα
5η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Πόντου
6η αγωνιστική Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα
7η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς
8η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας
9η αγωνιστική Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα
10η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Καραϊσκάκης Άρτας
11η αγωνιστική Απόλλων Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα
12η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή
13η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός
14η αγωνιστική Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα
15η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Χανιά
16η αγωνιστική Απόλλων Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα
17η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης
18η αγωνιστική Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα
19η αγωνιστική Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα
20η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα
21η αγωνιστική Καραϊσκάκης Άρτας - ΠΑΣ Γιάννινα
22η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Λάρισας

Στον 2ο όμιλο η Κ19 του ΠΑΣ
Στο χτεσινό ΔΣ της Super League 2 αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να χωριστεί το πρωτάθλημα Νέων Κ19 της κατηγορίας σε δύο ομίλους, τον 1ο και τον 2ο, ουσιαστικά σε Νότιο και Βόρειο, καθώς ο διαχωρισμός έγινε με γεωγραφικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να αποφευχθούν τα μεγάλα ταξίδια και οι δαπανηρές μετακινήσεις.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο μαζί με τους Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκη Άρτας και Κέρκυρα.
Αντίστοιχα οι ομάδες που θα αποτελούν τον 1ο όμιλο θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο Εργοτέλης, ο ΑΟ Χανίων - Κισσαμικός, ο Λεβαδειακός, ο Πλατανιάς και η Παναχαϊκή. Στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου του 2000 και μετά, ενώ η κάθε ομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιεί έως τρεις παίκτες γεννηθέντες το 1999.