Ματαιώθηκε το αυριανό φιλικό του ΠΑΣ με την Παναχαϊκή

on .

PAS GIANNENA 29 8 19

• Τα φιλικά προετοιμασίας και ο προγραμματισμός τους δεν αποτελούν το φόρτε του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά από το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που ακυρώθηκε, δεν θα γίνει ούτε το σαββατιάτικο φιλικό με την Παναχαϊκή στα Γιάννινα.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο λόγος έχει να κάνει με την κλήρωση του πρωταθλήματος καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Παναχαϊκή θα τεθούν αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Ηπείρου έχει δώσει τρία φιλικά και έχουν ακυρωθεί άλλα δύο, κάτι που αποτελεί εμπόδιο στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, αλλά και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων από τον Αργύρη Γιαννίκη.
Πλέον, απομένει το κυριακάτικο φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο «Ζωσιμάδες» στις 18:30 το απόγευμα και το δεύτερο φιλικό με τη Λάρισα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Προς διαζύγιο με Πάντελιτς
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, Ντούσαν Πάντελιτς και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν συμφωνήσει να λύσουν τη συνεργασία τους μετά από έξι μήνες παρουσίας του Σέρβου μέσου στην ομάδα.
Ο Πάντελιτς ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ και τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να συμβεί και τυπικά αυτό. Ο Σέρβος αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν έδειξε αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους.
Αυτό συνέβη κυρίως λόγω των τραυματισμών που είχε ο Πάντελιτς και όλη αυτή η κατάσταση τον πήγε πολύ πίσω, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Γι΄ αυτόν τον λόγο και επειδή είχε ένα από τα πιο «βαριά» συμβόλαια, αποφασίστηκε να αποχωρήσει.