ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ

on .

giannena wfc

Πρώτη μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα  ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC η Ζαχαράτου
• Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC με την επιθετικό Μαρία Ζαχαράτου να είναι η πρώτη προσθήκη της νέας σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Πρώτη μας μεταγραφή η Κύπρια επιθετικός Μαρία Ζαχαράτου!! Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της Πόλης μας ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρία Ζαχαράτου, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των μεταγραφών για την ενίσχυση της ομάδας μας, τη προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.
Η Μαρία υπήρξε παίκτρια του Άρη, της ΑΕΛ και της Barcelona FA.
Εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές της ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας Γιώργου Σπυριδωνίδη, σε καίριες θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 9 προσθήκες, οι οποίες με τις 15 παραμένουσες περυσινές παίκτριες θα αποτελέσουν το ροστερ της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».
Το νέο Δ.Σ.
Μετά και την επίσημη επικύρωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ συστάθηκε προ δεκαημέρου και το νέο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους:
Πρόεδρος: Μιχάλης Τσίντας
Α' Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παύλου
Β' Αντιπρόεδρο: Ηλίας Κωτσόβολος
Γενικός Αρχηγός - Εκπρόσωπος Τύπου: Νάνσυ Μαυρογιώργου
Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων: Μυρτώ Τόλη
Γραμματέας: Δήμητρα Τσίντα
Ταμίας: Στέφανος Στόλης

 

Από την Κρύα στο Πέραμα  ο Οδυσσέας Δούβλης
• Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Προοδευτική Περάματος με την ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη να ανακοινώνει την απόκτηση του Οδυσσέα Δούβλη από την γειτονική Κρύα.
Ο Δούβλης έχει ξεκινήσει από της ακαδημίες του Περάματος και έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή του 21χρονου Οδυσσέα Δούβλη. Ο Οδυσσέας έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ομάδας μας και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ανδρική ομάδα.
Ο Οδυσσέας αποτελεί πρότυπο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή με ήθος και χαρακτήρα και θα συμβάλει αποφασιστικά στο πλάνο που έχουν διαμορφώσει προπονητής και διοίκηση. Ο Οδυσσέας αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις της άμυνας και του κέντρου και θα δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή μας.
Καλώς ήρθες Οδυσσέα στην Προοδευτική!!»

Πήρε Παίδαρο και Μεχμετάι ο Βοτανικός
• Σε δυο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός Βοτανικού.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Παίδαρος από τους Μικρασιάτες, με τον οποίο ο προπονητής Σωτήρης Δογορίτης είχε συνεργαστεί μαζί του στα Σερβιανά την περίοδο 2015-16 και ο αμυντικός Παύλος Μεχμετάι από την Κόντσικα.

Ξεκίνημα για τη Χρυσοβίτσα
• Ξεκίνησαν τα βάσανα και για τους ποδοσφαιριστές της Χρυσοβίτσας όπου μετά τον αγιασμό έγινε η πρώτη προπόνηση για τη φετινή χρονιά.
Στην ομάδα υπάρχει νέος προπονητής ο Γιώργος Κατερίνης ο οποίος γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά το ρόστερ, μιας και ήταν μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστής στην Χρυσοβίτσα και όπως δηλώνει η διοίκηση στόχος της ομάδας είναι να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της στη Β' κατηγορία.
Στα μεταγραφική η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Θεμιστοκλή Ευθυμίου από την Αετορράχη.

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την Κράψη ο Πάνος Κολιός
• Μια ακόμη προσθήκη τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για την Κράψη με την διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Κολιού από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ανατολής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, τον Παναγιώτη Κολιό, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα. Πέρυσι αγωνιζόταν για τον Α.Ο. Ανατολής κι τον Θρίαμβο Λούρου Πρέβεζας.
Παναγιώτη καλώς ήρθες, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!!"

Έμειναν έξι και ήρθαν  δύο στους Μικρασιάτες
• Την παραμονή έξι ποδοσφαιριστών και τον ερχομό δύο ανακοίνωσε η διοίκηση της Α.Ε.Μικρασιατών.
Συγκεκριμένα στην ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα χρονιά οι Τάσος Ναυρόζογλου, Κώστας Μπαλαντάνης, Νίκος Ανανιάδης (φωτο), Γιώργος Μαυρίδης, Κώστας Παππάς και Δημήτρης Πατερέλης, ενώ αποκτήθηκαν οι Μάκης Μάντζιος από τους Κραψήτες Καππαδόκες και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Τσόλας από τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου.

Στην Κόντσικα ο Χρήστος Μασούρας
• Τον 22χρονο επιθετικό Χρήστο Μασούρα ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα των Πραμάντων απέκτησε η Κόντσικα.
Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από ομάδες όπως το Βελισσάριο, το Σταυράκι και η Κράψη θα βοηθήσει σημαντικά τον προπονητή Σωτήρη Ζαβογιάννη ο οποίος μαζί με την διοίκηση βολιδοσκοπούν και άλλους ποδοσφαιριστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα ένας ακόμη επιθετικός και ένας παίκτης εκτός Ιωαννίνων.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών να είναι ικανοποιητική.

Καπελιάρης και Καπελάκης στο Βελισσάριο
• Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε το Βελισσάριο με τους Σπύρο Καπελιάρη από τον Ατρόμητο και τον Χρήστο Καπελάκη από τους Ανάργυρους να ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με Σπύρο Καπελιάρη και Χρήστο Καπελάκη ενισχύεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Βελισσαρίου.
Ο 28χρονος Σπύρος Καπελιάρης έρχεται από τον ΠΑΣ Ατρόμητο, έχοντας θητεύσει στον Α.Ο.Β., τους Αμπελόκηπους και τους Μικρασιάτες.
Ο Χρήστος Καπελάκης, ετών 22 από το Αγρίνιο, αφήνει τη Δόξα Αναργύρων, έχοντας παίξει παλαιότερα στην Κ19 του Παναιτωλικού και το Ροδοτόπι».

Τον Δημήτρη Μηλίτση  απέκτησε το Πέραμα

• Την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ Δημήτρη Μηλίτση από την Κατσικά ανακοίνωσε το Πέραμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μηλίτση.
Ο Δημήτρης είναι 21 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.Έχει αγωνιστεί σε ομάδες των Τρικάλων με σταδιοδρομία και στον Α.Ο.Τρίκαλα ,ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κατσικά.
Ο Δημήτρης με το ήθος του αλλά και την.αγωνιστικότητα του θα βοηθήσει την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην Προοδευτική...»

Στον Βοτανικό  ο Θωμάς Μανούρης
• Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα του Ολυμπιακού Βοτανικού με την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Θωμά Μανούρη από το Πέραμα.
Ο Μανούρης θα προσδώσει σημαντική ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι στην ομάδα του Σωτήρη Δογορίτη μιας και διαθέτει την εμπειρία (έχει περάσει άλλωστε και από άλλες ομάδες όπως η Κρανούλα) και αυτό είναι θετικό μιας και ο Βοτανικός θα προσπαθήσει και φέτος να κάνει το όνειρο της ανόδου στην Α' κατηγορία πραγματικότητα.

Κληρώνει για Α' κατηγορία και κύπελλο
-Ενημέρωση για αλλαγές σε κανονισμό διαιτησίας
• Θα πραγματοποιηθούν σήμερα( (19:30 και 20:00) στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και η κλήρωση της πρώτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Μετά το τέλος των κληρώσεων θα γίνει ενημέρωση για την αλλαγή στους κανονισμούς διαιτησίας από τα μέλη της Ε.Δ. και η ΕΠΣΗΠ καλεί όλους τους παράγοντες και προπονητές να είναι εκεί προκειμένουν να ενημερωθούν ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στα παιχνίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε πως βάσει των Προκηρύξεων Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ περ. 2019-2020, τη Δευτέρα 2/9/2019 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου "Στ. Τσανακτσής"
Θα ακολουθήσει στις 20:00 η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των κληρώσεων, μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗΠ θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις αλλαγές στους Κανονισμούς Διαιτησίας που θα εφαρμοστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Για το λόγο αυτό καλούνται οι παράγοντες, όπως και οι προπονητές, των ομάδων όλων των κατηγοριών να δώσουν το παρών στην κλήρωση και στην επακόλουθη ενημέρωση από τα μέλη της ΕΔ ΕΠΣΗΠ».