Ο Ν.Ο.Ι. κυρίαρχος στο Πρωτάθλημα Αρχαρίων!

on .

arxarioi noi

• Αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στη 2η φάση της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.
Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, οι νεαροί αθλητές του Ν.Ο.Ι. της κατηγορίας αρχαρίων κατέκτησαν τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια φέρνοντας τον Όμιλο στην πρώτη θέση και αναδεικνύοντάς τον Πολυνίκη! Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, ο Ν.Ο.Ι. αναδεικνύεται Πολυνίκης Ελλάδος για το 2019, έχοντας τα περισσότερα χρυσά μετάλλια για φέτος, πέντε στο σύνολό τους.
Τα μετάλλια
Πιο αναλυτικά, μετάλλια για τα Γιάννενα κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:
-Το Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων με τις Όλγα Δόση - Χριστίνα Παπαϊωάννου – Δήμητρα Παπαϊωάννου – Σοφία Παπαζαχαρή (χρυσό).
-Το Σκιφ Κορασίδων (12) με τη Νεφέλη Ντάρα (χρυσό).
- Το Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Παίδων με τους Στέφανο Δημητρίου – Σταύρο Μέγα – Άγγελο Κολιό – Βασίλη Ντέμο (χρυσό).
- Το Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Παίδων (δεύτερο πλήρωμα) με τους Σωκράτη Σκαμνέλη – Δημήτριο Κούτρα – Βασίλη Κωστούλα – Κων/νο Γιώτη (χάλκινο).
- Το Διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων με τους Φίλιππο Παπαβασιλείου και Άγγελο Λαγό (χάλκινο).
Εξαιρετικές εμφανίσεις στη λίμνη της Καστοριάς πραγματοποίησαν επίσης, βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον, οι αθλητές: Άγγελος Παπαζαχαρής, Κων/νος Τζοβάρας, Δημοσθένης Κουτσογιάννης, Λουκία Γκόγκου, Χριστίνα Βήχα, Έλενα Παπαζαχαρή, Μαρία Παππά, Αγγελική Ευθυμίου, Ελένη Τσιάρα, Νικόλαος Γκρέμος και Ελένη Τσερίκη.
Την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν στην Καστοριά ως αρχηγός ο Έφορος Κωπηλασίας του Ομίλου Θανάσης Κιτσάκος και οι υπεύθυνοι προπονητές Βασίλης Ευθυμίου, Δημήτρης Δερέκας και Γιάννης Τσίλης.