Μετάλλια για δυο Γιαννιώτες αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO

on .

tae

• Στην πόλη Πλόβντιφ της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών -Γυναικών για το 2019.
Οι δύο Γιαννιώτες αθλητές Αχιλλέας Μπαντής και Γεώργιος Ντάκουλας με εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο των νικητών, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Πιο αναλυτικά:
- Αχ. Μπαντής: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία μάχες -64 κιλά ανδρών, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές μάχες ανδρών, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές τεχνικές ανδρών, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές εναέριες τεχνικές ανδρών.
- Γ. Ντάκουλας: 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές μάχες ανδρών.
Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «Πρωτέας Ιωαννίνων» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Γεώργιος Παπαδιώτης, σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για μία εβδομάδα μέσα στα αγωνιστικά τερέν, από το πρωί ως αργά το βράδυ οι αθλητές μας κατέθεσαν ψυχή. Πήγαμε με πολύ υψηλούς στόχους και από λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην απόλυτη επιτυχία ενός χρυσού μεταλλίου. Όπως πάντα λέω στους αθλητές μου, την επόμενη φορά… θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι για να είμαστε οι καλύτεροι, βάλαμε υψηλούς στόχους και πετύχαμε…».