Ξεκίνησε προπονήσεις ο Επαμ. Παντελάκης

on .

PAS PROPONHSH AYG 2019 02

• Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει και του σαββατιάτικου φιλικού με τον Θεσπρωτό στο Ζωσιμάδες.
Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα έχει ενσωματωθεί και ο Επαμεινώνδας Παντελάκης, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Μία ακόμα προσθήκη στην άμυνα με τον Χανιώτη στόπερ. Στο κανονικό πρόγραμμα έχουν επιστρέψει οι Νικολιάς, Νάουμετς και Ζιούλης που ήταν εκτός των τελευταίων προπονήσεων. Το σαββατιάτικο φιλικό με τον Θεσπρωτό θα γίνει, όπως και όλα τα προηγούμενα, στην έδρα του ΠΑΣ στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο (07/09) στις 17:30. Η μετάθεση κατά μία ώρας της έναρξης του φιλικού έχει να κάνει φυσικά με το φαινόμενο που παρατηρήθηκε στα φιλικά με Βέροια και Καραϊσκάκη Άρτας, να πέφτει το σκοτάδι και το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού να γίνεται χωρίς προβολείς.
Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν το φιλικό με την ομάδα της Ηγουμενίτσας θα είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν η έναρξη θα είναι στις 15 Σεπτεμβρίου καθώς δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μοιάζει πλέον ορατό το ενδεχόμενο παράτασης μίας ή ακόμα και δύο εβδομάδων στην έναρξη του πρωταθλήματος.